- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O doğru değil bu yalan şu yalan o kolpa bu sallama, yahu kardeşim çıkın deyinki biz muhabirler olarak bi b.k bilmiyoruz, hiçbişiden haberimiz yok. yönetim bizi sallamıyor, kabiliyetsiz çapsız gazeteci veya muhabiriz, bizde twetterden takip ediyoruz, yabancı basından takip ediyoruz deyin olsun bitsin.Nevzat Dindar: "Rabiot'u Galatasaray'ın en yetkili isimlerine sordum, doğrulamadılar."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sakin olalımO doğru değil bu yalan şu yalan o kolpa bu sallama, yahu kardeşim çıkın deyinki biz muhabirler olarak bi b.k bilmiyoruz, hiçbişiden haberimiz yok. yönetim bizi sallamıyor, kabiliyetsiz çapsız gazeteci veya muhabiriz, bizde twetterden takip ediyoruz, yabancı basından takip ediyoruz deyin olsun bitsin.
Şu fırumdaki en alakasız bir üyeden bile fazlasını bilmiyorsunuz. Bide bunlar bu işten para kazanıyor ha. Utanmadan bide youtube kanalı açmışlar bizim bildiklerimizi bize satıyorlar. Bizim bakkal da çıkar yayına o yalan bu yalan der geçer. Kabiliyetsiz herifler.
Gurcistan u 21 portekiz u21 maci ozetini bulmaliyim
??Google Search
www.google.com
muhabirler olarak bi b.k bilmiyoruz,
Bitmediniz.Bitmediniz
yok rekdaş sakinim, bunların böle bişi biliyomuş gibi böle ukela ukela konuşmalarına tav oluyorum, milyonların izlediği spor kanallarına çıkıp 4 yaşındaki bir çocuktan daha fazla bişi bilmeden atıp tutmalarına tilt oluyorum. Bide son dakka bilgileri için ona vağlanıyoz buna bağlanıyoz diye tatava yapmıyolar mı ayar oluyorum.sakin olalım