Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Ha bu dörtlü size rapor mu verecekti, tee Allahım yarabbim yahu, bilgi sızcakmışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bide bu işten para kazanıyorlar, delircemBizim muhabirler Erden Timur'a: Transfer bilgisi alabilir miyiz?
Erden Timur: Hayır.
Muhabirler: Galatasaray operasyonları çok gizli yönetiyor, bilgi sızmıyor.
Daha sonra bunu yönetime sorarak haber yaparız, doğru gazetecilik budur blah blah
Naboli osimhen icin 150m€ istiyormuş
pek izlendiğini sanmıyorumyok rekdaş sakinim, bunların böle bişi biliyomuş gibi böle ukela ukela konuşmalarına tav oluyorum, milyonların izlediği spor kanallarına çıkıp 4 yaşındaki bir çocuktan daha fazla bişi bilmeden atıp tutmalarına tilt oluyorum. Bide son dakka bilgileri için ona vağlanıyoz buna bağlanıyoz diye tatava yapmıyolar mı ayar oluyorum.
Nevzat şaka mı
Emre kaplan hirbosu hakim ziyech araplara imza attıktan 20 dk sonra Su haberi paylaştı Galatasaray olası zaniola transferinde ziyech kadrosuna katacak.febeyi de bejekeyide hiçbir zaman övmem ama Allah için bizim muhabirleri topla alayı bir sabun yada asporda bejekeli hirbo vardı o etmezBilgi sızmıyor diyen serhan efendi kendi kafandan icardiye yüzde verip %20 demeyi sonrada bunu yönetimden aldım demeyi biliyorsun ama attım kafadan demek yerine.
Menajere haber sormayız, haber kovalamayız diye azarlıyorlar milleti bir de. Bunlar "gazeteci" işte.Yahu bide bu işten para kazanıyorlar, delircem
Buna city nin 25 milyona aldığı kovacic in durumunu bize sorduran burhanı da ekleyelim.Emre kaplan hirbosu hakim ziyech araplara imza attıktan 20 dk sonra Su haberi paylaştı Galatasaray olası zaniola transferinde ziyech kadrosuna katacak.febeyi de bejekeyide hiçbir zaman övmem ama Allah için bizim muhabirleri topla alayı bir sabun yada asporda bejekeli hirbo vardı o etmez
adam maillerimizi okuyor herkesten önce