- 18 Temmuz 2009
- 81.734
- 238.680
- 5.093
Serbest kalma bedeli o ülkenin federasyonuna ödenebiliyor diye biliyorum böyle durumlarda. Yoksa ne olacak kulüp iban atmadı diye fesih bedeli mi ödenmeyecek.
Kısacası kolpa.
Kısacası kolpa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz burak yılmaz'da öyle yapmıştık.Serbest kalma bedeli o ülkenin federasyonuna ödenebiliyor diye biliyorum böyle durumlarda. Yoksa ne olacak kulüp iban atmadı diye fesih bedeli mi ödenmeyecek.
Kısacası kolpa.
Neymar olayında nasıl olmuştu?Serbest kalma bedeli o ülkenin federasyonuna ödenebiliyor diye biliyorum böyle durumlarda. Yoksa ne olacak kulüp iban atmadı diye fesih bedeli mi ödenmeyecek.
Kısacası kolpa.
Uzun zamandir kadro yapmamistik, bir seyler yazip cizelim
Muslera
Boey - Nelsson - Bardakci - Kazimcan
Torreira - Ndombele
Rashica - Zaniolo - Kerem
Jovic
puff1 transfer haberiyle devam edelim.Transferini hiç istemesem de Günay Güvenç'i almışız büyük ihtimalle.Profil fotoğrafı değiştirmiş bunu yapmış.Başka 1 fotoğraf vardı..
![]()
Kafası biraz bozuk ama kucak açıp tamir ederizEkli dosyayı görüntüle 207642
Bu elemanla ilgileniyomuşuz da fm profili neymiş la böyle Yaya Toure regen bildiğin
sana küsmüştüm ama begeni verdim sanaSerbest kalma bedeli o ülkenin federasyonuna ödenebiliyor diye biliyorum böyle durumlarda. Yoksa ne olacak kulüp iban atmadı diye fesih bedeli mi ödenmeyecek.
Kısacası kolpa.