Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ön elemelere kadar sadece Icardi takviyesini yapsak yeter fazlasına gerek yok. Icardi'yi ilk ön eleme maçına 10 gün kala falan getirsek bile o maçlara kadar hazır olur. Ön eleme maçına şu şekil çıksak kafi ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

+ Dubois, Kaan, Midtsjö, Berkan, Yusuf, Yunus, Morutan, Barış
Ön elemeye icardi nın yedeği olacak kişi ile çılacağımızı düşünüyorum

Salah haberlerine inanacak değiliz yine gündemde bir sürü oyuncu ismi çıkmış kanmayalım böyle haberlere

Dün Nevzat stada gelen 2.5 milyonluk teklifi övüyordu biri Boey'i 13'e satmaya çalışıyor ötekisi Nelsson'la Ozan'ı kafa kafaya transfer ettiriyor vs. sanıyorum kulübün muhabirlere isim sızdırmamasıyla beraber alttan alta cephe almaya başladılar.

Dün Nevzat stada gelen 2.5 milyonluk teklifi övüyordu biri Boey'i 13'e satmaya çalışıyor ötekisi Nelsson'la Ozan'ı kafa kafaya transfer ettiriyor vs. sanıyorum kulübün muhabirlere isim sızdırmamasıyla beraber alttan alta cephe almaya başladılar.

bilgi alamayinca bel alti vuruyorlar, dunya uzerindeki en serefsiz muhabirler bizde. Isine dogru duzgun yapan bir tane adam yok.

-gbh2pi.webp

Can tango da var, rezan bunlara pr yaptırıyor iste

bilgi alamayinca bel alti vuruyorlar, dunya uzerindeki en serefsiz muhabirler bizde. Isine dogru duzgun yapan bir tane adam yok.
Dün Nevzat, Rezan'ın teklifini övünce dank etti yönetimden Erden Timur ile araları bozuk denmişti oradan vuruyorlar işte.

fm çok pahalı beyler artık.Transfer hayali kurmak günümüzdeki en ucuz aktivite.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt