Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi silkeliyorlar yawBende anlamadım bence tavares angelino ya oranla daha kolay olmalı söylediğini yazdım sadece.
yav he çekersinParayı sanırım federasyonun hesabına yatırıyorsun direkt çekiyorsun istersen Mars wuanda’sıyla öde. Çıkış bedelinde yazanın karşılığını ödediğin anda çekersin oyuncuyu.
Kulüpler oyuncu satışına şer koyamazken oyuncu gitmek istemezse istersen 50 milyon Euro versinler satamıyorsun bu da böyle acayip durum
Firmino geliyor muSalah’a ilgimiz olmadığını söylemek haber değeri taşır mı oldu
Serbest kalma maddesinde belirtilen tutarı federasyona yatırırsın, federasyon fesih işlemini yapar, oyuncu yeni kulübüne gider, federasyon parayı ilgili kulübe aktarır. Serbest kalma maddesi zaten oyuncuya belirlenen parayı getirirsen tek taraflı fesih edebilirsin sözleşmeyi demek. İtiraz da edemezsin. Onur Bulut bambaşka bir taraf sözleşmesinde fesih maddesi yok imza yetkisi olmayan biri ve tamamlanmamış bir sözleşme diyor diğer taraf var diyor.evet sorun yok gibi gorunuyor ama sorun olup olmadıgına 3. kişiler olarak biz karar veremeyiz. fb her an çıkıp (haklı veya haksız bir sebeple) itiraz edebilir. tamamen sallıyorum, diyebilir ki sozlesmenin 88. maddesinin ikinci fıkrasına gore paranın japon yeni cinsinden yatırılması gerekiyordu, bu işlem geçersizdir. iki tarafın da imzası olmadıgı surece hukuken o işlem tek taraflı fesihe girer ve karşı tarafa itiraz yolu açar. kulupler de bu riske girmek istemediginden karşılıklı fesihi tercih eder.
özetle diyorum ki karşı tarafla muhatap olmadan çıkış maddesini kullanmak mumkun ama riskli (onur bulut kayseri davasındaki gibi)
Parades yıllık 7milyon alıyomuş Psgde oha.Önüne gelene 7-8 dağıtmış herifler bu paralara değecek bi adam değil yıllık 3e falan geliyosa gelsin daha Oliveira var takımda aynı profilde
Öyle birşey yok, kimse satılmazsa en az 3 4 net transfer yapacağız diye açıklandı.Bizimkiler satis olmadan kimseyi almayacaklar gibi. En mantiklisi da bu gibi
Şu Renatoyu hep manu da ki Frede benzetiyorum tarz olarak.5 Parades 5 icardi 5 de Renato verelim paket yapsınlar 15 e bize psg çingenelik etme hadi abim![]()
Yüzde 50 si vergidir onunParades yıllık 7milyon alıyomuş Psgde oha.Önüne gelene 7-8 dağıtmış herifler bu paralara değecek bi adam değil yıllık 3e falan geliyosa gelsin daha Oliveira var takımda aynı profilde
nöbetle alakası?