- 26 Ocak 2021
- 40.995
- 40.247
- 3.078
Socar falan değildir yerli bir firmanın başında yabancı vardır ona yerli ama yabancı diyordur bunlar socar niye tl ile yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Min 500 demişler zaten. Artan anlaşmadır da enflasyonda ezilmese bari. Ezilmezse iyi para.Yasal zorunlulukmuş dediğine göre. Enflasyon artışı yapılır herhalde.
Yerli firmalarla ilgili değil mi o zorunluluk? Beşiktaş, Rain ile anlaşmasını 12.5m€ olarak açıklamıştı galibaYasal zorunlulukmuş dediğine göre. Enflasyon artışı yapılır herhalde.
toplam 500 ve en az o kadar, piyasaya göre artışlar da olacakmış sözleşmede.Ben anlamadım şimdi, senelik 500 + 500 mü, yoksa toplam ikisi mi 500. Bir öyle bir böyle konuşuyor çorba oldu yav.
Göğüs+Stadyum 500 milyon TLBen anlamadım şimdi, senelik 500 + 500 mü, yoksa toplam ikisi mi 500. Bir öyle bir böyle konuşuyor çorba oldu yav.
iyiymiş
TS'nin 15 milyon TL aldığı bir yerde über bir para yav.Min 500 demişler zaten. Artan anlaşmadır da enflasyonda ezilmese bari. Ezilmezse iyi para.
o zaman niye yayın yapıyon keldanovicGökhan Dinç: "Şimdi söyleyeceğim oyuncuların bitmiş algısı olmasın öyle olsaydı baskın yayın yapardık."
Ben anlamadım şimdi, senelik 500 + 500 mü, yoksa toplam ikisi mi 500. Bir öyle bir böyle konuşuyor çorba oldu yav.
Toplam heral.Ben anlamadım şimdi, senelik 500 + 500 mü, yoksa toplam ikisi mi 500. Bir öyle bir böyle konuşuyor çorba oldu yav.