Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin

şöyle bir takım kuralım

ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi​
Bu nasıl bi takım, o paraya şu takımı kurarken hiç mi elin titremedi, vicdanın rahatsız olmadı? Onyekuru ve Belhanda'yı da koysaydın

Tamamen atıyorsun demiyorum sadece bonuslarla dahi olsa da 33 milyon gibi astronomik bir teklif nasıl sadece bizim forumda yankı uyandırıyor bir tek onu yazdım.
Tamam da 29+3.5 milyon bonus şeklinde dedim hatta bonusun 2 milyonluk kısmı easy dedim, geçtiğimiz hafta zaten basına düşen 25-27.5 milyon eurolar vardı söylediğim çok uçuk bir şey değil yani, bilmiyorum bana gelen bu.

Charlesi söyledin de ne yerli ne yabancı Charlesin C'si geçmiyor bizimle tuhaf olan bu sen sanki herif floryada antrenman yapıyor gibi anlatıyorsun..
Birader yapmışlar bilmem kaç kişilik liste; görüşüyorlar, ilgi gösteriyorlar.

Bende bu zamana kadar hep ilgi var, görüşüyoruz, kulübü şu kadar istiyor vs gibi girdim, geçen sene transfer döneminde ismi geçenler mi geldi?

William Carvalho falan nerede? Ben göremiyorum.

Florya'da antrenman yapıyor gibi anlattığım bir örnek göstermek zorundasın bu iddiandan sonra.

Bende bu zamana kadar hep ilgi var, görüşüyoruz, kulübü şu kadar istiyor vs gibi girdim, geçen sene transfer döneminde ismi geçenler mi geldi?

Florya'da antrenman yapıyor gibi anlattığım bir örnek göstermek zorundasın bu iddiandan sonra.
Reis boşver bunları da zaniolo boey Nelsson falan on elemeden önce mi satılır yoksa 1-2 tur atlayıp sonra okutalım bari Avrupa biletimiz ve gelirimiz garanti olsun gibi bir görüş mu var .

Yaw neyse sen de haklısın adminler vermiş izni birsey görmüşlerdir .. kingzatindan ali nacisine hepsi kolpaliyor gücümüz sana yetti gibi oldu

gidenler bir an önce netleşse ya da kalsalar

onlara göre de adam alınacak

Duyum mevzusunda şahsen kimseye izin vermedim, ben yokken gelişen bir durum olunca da müdahale etmedim, bu topa girecek kişilerin de her türlü lafa hazır olması gerektiğini de herhalde defalarca söylemişizdir.

Aksi durumda ne siz kendinizi yorun ne de konu içinde ortamı gerin. De Katalare işini ciddi diye anlatır, Zaniolo’ya 32.5 teklif var dersen bugün de gelir sana sorarlar hiç bir yerde geçmedi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt