- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
paredesi istermisinAngelino
İcardi
Rashica
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paredesi istermisinAngelino
İcardi
Rashica
Duyum salAngelino
İcardi
Rashica
Ben bu wing back tarzi topculari oldum olasi sevmedim. Birkaci haric defanslari cok zayif oluyo. Angelino da bunlardan. Ayrica cok kıl bi goruntusu var. Ben Kazim'ciyim. Yazik etcez cocuga. Bestas Ridvan ile fener Ferdi ile oynadi/oynuyo bu ligte. Daha fazlasina gerek yok. Kazim bunlardan daha iyi bence ama tecrubesi az. Avrupa maclarinda da oynasin. Cok iyi kanat adamlari yoksa bizi gruplara kadar idare eder. Illa gerekiyosa transferi o zaman yapariz.
Poker miMoise Kean pokerine girmek isterim ya. Bence o cocuk cok degisik bir oyuncuya evrilebilir. Ligin bugi stilinde bir futbolcu zaten.
Katılıyorum. Oyuncu kötüyse başkası iyi ise Terim. Nelsson, Boey, Barış Alper'de Terim'i överler bu kadar para kazanacağız diye oyuncuları Elmas ve yönetiminin de aldığını unuturlar. Hakkıyla eleştirip, hakkıyla tebrik etmeyi bilmiyoruz.Dün de yazdım kötü transferi olmayan hoca yok. Gereksiz bir savunma mekanizması işliyor hocaya karsi. Bir salmadilar
Haklisin. Ben sadece Kazim birinci secenek olsun diyorum.55 tane maçı kazım nasıl götürecek?
Haklisin. Ben sadece Kazim birinci secenek olsun diyorum.
Ben bu wing back tarzi topculari oldum olasi sevmedim. Birkaci haric defanslari cok zayif oluyo. Angelino da bunlardan. Ayrica cok kıl bi goruntusu var. Ben Kazim'ciyim. Yazik etcez cocuga. Bestas Ridvan ile fener Ferdi ile oynadi/oynuyo bu ligte. Daha fazlasina gerek yok. Kazim bunlardan daha iyi bence ama tecrubesi az. Avrupa maclarinda da oynasin. Cok iyi kanat adamlari yoksa bizi gruplara kadar idare eder. Illa gerekiyosa transferi o zaman yapariz.
Adegukbik diye birini getirdiler o bile Kazim'dan onceki secenekti. Tabi kendisi de calisip haketmeye ugrasmali.Kazım zaten ligde epey süre alacak
OlsunOlamaz
Fazla tanımıyorum. Zenitte izledim duzgun iyiydi o zmaanlar :dparedesi istermisin
Aynı selektif olumsuzluk Terim için de yapiliyordu bir zamanlar (Dany Yigit Amkarbat vs Sneijder falan). Dediklerine katiliyorum lakin.Katılıyorum. Oyuncu kötüyse başkası iyi ise Terim. Nelsson, Boey, Barış Alper'de Terim'i överler bu kadar para kazanacağız diye oyuncuları Elmas ve yönetiminin de aldığını unuturlar. Hakkıyla eleştirip, hakkıyla tebrik etmeyi bilmiyoruz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi