- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mi konferans Ligi'nde kupayı almak mı sizi daha çok cezbeder ?
Cl yarı final tabi ki, rahat 65 milyon kazanirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mi konferans Ligi'nde kupayı almak mı sizi daha çok cezbeder ?
KonferansŞampiyonlar Ligi'nde yarı final mi konferans Ligi'nde kupayı almak mı sizi daha çok cezbeder ?
Ben anlamıyorum bu şerefsizler niye hep bizim ilgilendiğimiz futbolcular ile ilgileniyor? Fiyat arttırmak için bu kadar aşağılık olmanın anlamı yok. Fener gider rashica ya, bjk gider bir başkasına... Mide bulandırıyorsunuz sadece...
@Keramettin TANRIVERDİ belgesiz duyum veriyor bu arkadaş. Gereğinin yapilmasini arz ederimNelsson %100
Boey %90 gidici
bana gelen bilgi bu.![]()
Şuan ben konferans ligini zaten alabileceğimizi düşünüyorum Avrupa ligi kupa ve şampiyonlar ligi yarı final kıyaslamasi olabilir.Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mi konferans Ligi'nde kupayı almak mı sizi daha çok cezbeder ?
Translarda opucukle yapilmiyo malesef.Para lazim paraStaddan şu kadar para gelmiş forma sponsorundan şu kadar gelmiş zerre ilgimi çekmiyor bana transfer lazım Icardi lazım şampiyonluk lazım abi
Fener nasıl yapıyor öpücükle mi reisTranslarda opucukle yapilmiyo malesef.Para lazim para
Helal keremKeremin asist krali olmasini niye ovmuyonuz aga yillar sonra asist krali cikardik
Başkanları para s.ciyor kulube maalesefFener nasıl yapıyor öpücükle mi reis
Sen misin diye soranlar olmadan ben atayım
Sen misin diye soranlar olmadan ben atayım
Hull City var.Bizim hazirlik maclar programi belli mi? Yine Sturm Graza karsi macimiz varmis.
YetmeZHelal kerem