- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Seni tedavi etmiş belli oluyor. Benim oyle birşeye ihtiyacim yok. Gel birde son dokunuslari ben yapayım sana yavrum@Emrah Duvar ile tedavi sürecin nasil gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni tedavi etmiş belli oluyor. Benim oyle birşeye ihtiyacim yok. Gel birde son dokunuslari ben yapayım sana yavrum@Emrah Duvar ile tedavi sürecin nasil gidiyor
Evander sevdalilari
Yakışmadı sana bu sözler barışSeni tedavi etmiş belli oluyor. Benim oyle birşeye ihtiyacim yok. Gel birde son dokunuslari ben yapayım sana yavrum
Torreira kaç paraya giderse tepki almaz ?Neden sürekli ön libero isimleri geçtiği belli oldu
Torreirayi 25e bile satsak yerini dolduramayiz bence
Polis misin dostumPazar pazar çok gerildim. Tayin istemiştim , personel sube tarafından kabul edilmemiş, üstüne bir de daha önce hic calismadigim başka birime kadrom verilmiş. Tüm yönetimi istifaya davet edesim var. Transfer lazım acil.
Meslek ne rdasPazar pazar çok gerildim. Tayin istemiştim , personel sube tarafından kabul edilmemiş, üstüne bir de daha önce hic calismadigim başka birime kadrom verilmiş. Tüm yönetimi istifaya davet edesim var. Transfer lazım acil.