Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.247
- 58.373
- 3.383
Nelsson ve torreira giderse takim savunmasinin %80i gider herhangi bi beklentim olmaz yeni sezondaBaşka kurgu kurarsın yapacak bise yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ve torreira giderse takim savunmasinin %80i gider herhangi bi beklentim olmaz yeni sezondaBaşka kurgu kurarsın yapacak bise yok
iyi topçu mu reis?kamada olur
Seni tedavi etmiş belli oluyor. Benim oyle birşeye ihtiyacim yok. Gel birde son dokunuslari ben yapayım sana yavrum
Nelsson ve torreira giderse takim savunmasinin %80i gider herhangi bi beklentim olmaz yeni sezonda
500bin kere Kamada tercih ederim muazzam bir topcu
Counter-terroristMeslek ne rdas
Almasina alirsin da on libero ve stoper tutturmak kolay degil alismasi bilmemnesi problemEssek değillerse yerine adam alırlar herhalde
AbartmayalımTorreirayi 25e bile satsak yerini dolduramayiz bence
Bunları yaşayan bir F.B 'lide olabilirdin.Birde böyle düşünPazar pazar çok gerildim. Tayin istemiştim , personel sube tarafından kabul edilmemiş, üstüne bir de daha önce hic calismadigim başka birime kadrom verilmiş. Tüm yönetimi istifaya davet edesim var. Transfer lazım acil.
Almasina alirsin da on libero ve stoper tutturmak kolay degil alismasi bilmemnesi problem
4 mu yok artik şimdi kaç alıyormuş ki buYanliz Kamada‘nin menejeri tam bir paragöz. Napoli den yillik 4 istemisti. O paralari edecek bir oyuncu degil