Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamada o mevkide bizim ön alan presine en uygun isimlerden biri

''fenerbahçe'yi yok ettiğimiz maçtan hemen sonra 1 hafta içinde 2 transferini açıklanacağı söylenmişti. ama o maçın üstünde tam 3 hafta geçmiş olmasına rağmen herhangi bir hareketliliğin olmaması biraz huylandırıyor beni. rashica ve icardi için şartların zorlanmasını anlıyorum ama galatasaray'ın eksikleri bunlarla sınırlı değil.
1 sol bek, 2 orta saha ve 1 yedek santrfor için de girişimlerimizin olması ve bir kaç tanesini bitirmiş olmamız lazımdı diye düşünüyorum. ki boey ve nelsson'un gidişleri de kuvvetle muhtemel olduğundan listeye 1'er adet sağ bek ve stoper de ilave edilmeli. ıcardi ve rashica dışında minimum 6 ihtiyaç daha varken tabiri caizse yaprak kımıldamadan geçiyor zaman. yarın kamp başlıyor. hani transferlerin tamamının kampa yetişmesi imkansız zaten ama bari 2-3 tane imza olsaydı. ''

Sa, bir gelsine var mi
1687690946981.webp

KAMADA'ya 5 imza senelik 3.5 verilir hak eder de. Türkiye 'ye gelirim derse buyursun gelsin.

Yıllık 4 kazanacak ofansif orta sahanın tek başına maç alması lazım Kamada öyle bi oyuncu değil.Cicaldaunun olmuş versiyonu gibi düşünebilirsiniz takım iyiyse iyi görünür kötüyse kötü görünür.Okan hocanın sisteminde Mertensden geçen sene beklediği bağlantı işlerini,takıma hücuma taşımayı,pres başlatma işlerini çok iyi yapar ama hücum bölgesinde ince işlerde ortalama bi oyuncu
Kamada dikine oynayan çalım atan bir oyuncu Cicaldau ile pek bir alakası yok renkdas Kamada gelse bu yaşta inanılmaz bir hücum attımiz olur.

Kendisi koca gun sacmliyo gelmis adama laf cakiyo.Soyledikleri yalan veya gercek bunu ilerleyen zamanlarda gorucez zaten.
Neyse reis bizi engellemiştir bile görmez şu anda ama ben zevk alıyorum sergeni okumakatan istediği kadar engellesin beni vazgeçmicem hayal dünyamı genişletiyo

Severek takip ediyorum

İheneacho benim en başından beri söylediğim tek forvet Gabriel jesusunun hem.mental.hem fizik olarak daha iyisi bana göre epl takımlarından teklif yoktur umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt