Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım oynasın hemfikiriz ama yedeği yok renktaşBen bu wing back tarzi topculari oldum olasi sevmedim. Birkaci haric defanslari cok zayif oluyo. Angelino da bunlardan. Ayrica cok kıl bi goruntusu var. Ben Kazim'ciyim. Yazik etcez cocuga. Bestas Ridvan ile fener Ferdi ile oynadi/oynuyo bu ligte. Daha fazlasina gerek yok. Kazim bunlardan daha iyi bence ama tecrubesi az. Avrupa maclarinda da oynasin. Cok iyi kanat adamlari yoksa bizi gruplara kadar idare eder. Illa gerekiyosa transferi o zaman yapariz.
Ben sevmeyerek takip ediyorum.Onu tokatlamak en buyuk hayalim.Neyse reis bizi engellemiştir bile görmez şu anda ama ben zevk alıyorum sergeni okumakatan istediği kadar engellesin beni vazgeçmicem hayal dünyamı genişletiyo
Severek takip ediyorum
Bu tip hayallerimizi mantikli aciklamalarla bitirmeyin yawBu Salah olayı nerden çıktı. Liverpool mal mı birakicak bunu
Nasil?Alırsın
Gel Müslim kardeşim benim gell
Erden Timur senin köyü aç bırakmaz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasaklı Kaynak
Daha iyisini alacagimizi düsünüyorumbu adamı biz neden düşünmüyoruz? free agent :/