Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha için bütçe ayırmak denek 5 6 oyuncunun olduğu yere ekstra bir adam daha demek

zaha mükemmel oyuncu ama 2 santrafor 1 on numara 1 8 numara 1 sol bek duruma göre de stoper ve sağ bek alınması gerekiyorken keremin olduğu yere 30-40 milyon euro harcanır mı

üstelik yerli kuralı var

neden? ve dahi anlamındaki -de ayrı yazılır.
Zahanın saha içi ve dışı kopuklukları var , oyun planına sadık değil , sistem oyununa Türkiye'de ikna edemez .

Ryan Kent
Zaha
Batshuayi vs vs avcının genel olarak kariyerinde verim alamadığı tipte oyuncular.
Joao pedrodan daha çok katkı alır

Avcı Pas oyununa yatkın fener yıllardır koş koş oyunu oynuyor.

Maycon’un Corinthians ile sene sonuna kadar olan kiralik sozlesmesi hakkinda:

“Under the loan agreement signed with Shakhtar and renewed in 2023, Corinthians must release Maycon in case of a sale proposal.”

siz iki dengesiz arkadas engelisiniz diye ,disari cikinca gormuyo muyum yazdıklarınızı saniyosunuz @Semih Nalbant @Ahmet Usta cevap vermedikce hala hakaret ediyosunuz,surekli alıntı yapiyosunuz,benden ilgi gormek ve dikkatimi cekmek icin ama cevap vermeyince kuduruyorsunuz.sonra ben ilgi delisi oluyorum.meliksahin hic bi dedigi cikmadi daha,neyi goreceksin semih manyagi.yine ben alttan alayım da editleyim yazdiklarimi.degmezsiniz

Son düzenleme:
tumblr_08d120f9cac94ecc3840bc30ec2584e6_0132d372_1280.webp

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sassuolonun beki rogerio iyi bir hücum bekidir.

Sassuolo onu kolay kolay vermez.

transferde beklentiler çok yükseltildi.. çok değişik isimler dönüyor.. satışlar, alışlar, kiralıklar fazla belirsizlik var sezon öncesi her zamanki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt