Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Brezilya’dan bir oyuncu alinacaksa o isim Marcos Leonardo olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama elde somut bişey yoktransferde beklentiler çok yükseltildi.. çok değişik isimler dönüyor.. satışlar, alışlar, kiralıklar fazla belirsizlik var sezon öncesi her zamanki gibi.
O kıtadan en son ne zaman topcu aldikGalatasaray-Maycon (Geglobo)
![]()
Maycon recebe sondagem do Galatasaray e pode deixar o Corinthians | Ge
Meio-campista, que pertence ao Shahktar Donetsk, tem atuado com frequência com Luxage.globo.com
Yazin Donezk teklif alirsa, kiralik anlasmayi fesih edip oyuncuyu satma hakki olmuyor mu?
20+ Kean iyi değil mi yaw
Thomas Lemar ile ilgilenecegimizi düsünüyorum. O Adam Atlético da fazlasiyla harcaniyor bence. Monaco da kanatta oynarken yüksek skor üretiyordu. Atlético da merkeze kaydiktan sonra verim alamiyorlar bence yeterince. Cok istedigim bir isim.Kim Zaha’dan iyisi
Shakhtar kiralik sozlesmeye eger oyuncu icin teklif gelirse Corinthians oyuncuyu birakmak zorunda gibi bir madde yazdirdi diye dusunuyorum
Gel Müslim kardeşim benim gell
Erden Timur senin köyü aç bırakmaz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20+ Kean iyi değil mi yaw
Kibarca gözüm seni görmesin demişManchester United, Amad Diallo'yu kiralayacak kulüp arıyor.Erik Ten Hag İngiltere dışında bir Lig'e kiralanmasını istedi. (Steve Bates)
God of ZagaO kıtadan en son ne zaman topcu aldik
ne diyonThomas Lemar ile ilgilenecegimizi düsünüyorum. O Adam Atlético da fazlasiyla harcaniyor bence. Monaco da kanatta oynarken yüksek skor üretiyordu. Atlético da merkeze kaydiktan sonra verim alamiyorlar bence yeterince. Cok istedigim bir isim.
Bu Ali Koç memur falan mı alıyor sunum yaptırıyor yaw. Jüri kurup mülakat puanı falan veriyorlar herhalde.