Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.362
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemar'ın en büyük sorunu sezon içinde sakatlanıp durduğu için yıllardır bir türlü istikrar sağlayamaması. Tam oynamaya başlıyor sonra yine sakatlanıp 3-5 hafta oynayamıyordu. En büyük sorunu istikrarThomas Lemar ile ilgilenecegimizi düsünüyorum. O Adam Atlético da fazlasiyla harcaniyor bence. Monaco da kanatta oynarken yüksek skor üretiyordu. Atlético da merkeze kaydiktan sonra verim alamiyorlar bence yeterince. Cok istedigim bir isim.
Emre Taşdemir mi buLemar'ın en büyük sorunu sezon içinde sakatlanıp durduğu için yıllardır bir türlü istikrar sağlayamaması. Tam oynamaya başlıyor sonra yine sakatlanıp 3-5 hafta oynayamıyordu. En büyük sorunu istikrar
Yemek masasına Vitor’u çağırıp Acun’a taktik verdiren adamdan ne bekliyorsak gerçiÇok iyi anlamıştır anlattıklarını
Motzfield, senin gerçek soyad neydi? Unutmuşuz
Kiskanma adami .Ilginin hep ustunde olmasini istiyorsun Ergen Zeren
Deli raporu var dediler üstüne gitmeyelim
Kendisi koca gun sacmliyo gelmis adama laf cakiyo.Soyledikleri yalan veya gercek bunu ilerleyen zamanlarda gorucez zaten.
Neyse reis bizi engellemiştir bile görmez şu anda ama ben zevk alıyorum sergeni okumakatan istediği kadar engellesin beni vazgeçmicem hayal dünyamı genişletiyo
Severek takip ediyorum
Ben sevmeyerek takip ediyorum.Onu tokatlamak en buyuk hayalim.
BarışSavaşımsı bir yorum yapayım dedimne diyon
ramos'a verilecek kontrata bağlı. muhtemelen yıllık 5 kağıt falan isteyecekir. o şartlarda istemem. tam fblik transfer yanlız :dddNelsson yerine Sergio ramos ister misiniz?
Motzfield, senin gerçek soyad neydi? Unutmuşuz
delikanlı :dMotzfield, senin gerçek soyad neydi? Unutmuşuz
Wanda tv kameralarini ayna gibi kullaniyorArjantin'de bir televizyon programına konuşan Wanda Nara: "Arabistan'dan teklif var ama önce Galatasaray. Orada çok mutluyduk ve çocuklarımız da orayı çok seviyor. Galatasaray ile konuşup anlaşmaya çalışacağız." (Sabah)
![]()