Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha bir yere gitsede kurtulsak fenere gelirse kotu olur fark yaratir cok ozel oyuncu aslinda bizimde ilgilenmemiz lazim

kamada falan gelmez,o son gün olsa milana gider.1 aydır milanı bekliyor

Muslera(Günay)
Boey(Dubois)-Nelsson(Kaan)-ApoKerim(?)-Angelino(Kazımcan)
Torreira(Berkan)-Paredes(Oliveira)
Zaniolo(Rashica/Yunus)-Kamada(Mertens/Yusuf)-Kerem(Ekambi)
Icardi(Iheanacho/Barış)​
Hayali olanları üzmek istemem ben reis ama Bu kadro kurulacaksa da Nelsson ve Boey satılır hatta belki Kerem bile satılır..

Nelsson > Stergiou
Boey > Tiago Santos

2 sene sonra ayni rakamlara giderler

Ben acikcasi Fener'in transferlerinden vs hic cekinmiyorum. Kendileri tek adam ile yonetildigi icin, ona itaat edecek bir TD olmasini istiyor. Eger bu sene Fener ve bize hakemler esit yaklassin kafi... Onun disinda Fener zaten hep boyle populer kadrolar kurmaya calisti ve ayni sekilde devam ediyor. Kendi isimize takimi dogru kurmaya, dogru strateji uretmeye odaklanmamiz lazim. Yoksa Ali Koc arkadan ekstra verdigi paralar ile sonucta bedelini odedikten sonra alir; bu bence bizim icin cok normal yani:) yillardir boyleler zaten... Istikrar olmayan, tek adamlikla yonetilen ve basarisiz olunan bir organizasyonlar

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayali olanları üzmek istemem ben reis ama Bu kadro kurulacaksa da Nelsson ve Boey satılır hatta belki Kerem bile satılır..
Mümkündür. Kadro genişliği anlamında böyle bir şey lazım ama. Hesaplarıma göre en az 56 maç yapacağız. İsmi geçen oyuncular bu kadar maç yapan adamlar değiller, Boey bile son Avrupa serüveninde patlamıştı. Boey-Nelsson gider, x gelir.

sen nöbette bile degilsin,ne arsız bi yalancısın:mad:
Abinle düzgün konuşmazsan ağzına emzik veririm.

1687698928642.webp

İrfan Can gibi üst düzey bir karaktersizi asla istemem. MHY ve kendisi tam olarak olması gereken yerdeler.

Ben acikcasi Fener'in transferlerinden vs hic cekinmiyorum. Kendileri tek adam ile yonetildigi icin, ona itaat edecek bir TD olmasini istiyor. Eger bu sene Fener ve bize hakemler esit yaklassin kafi... Onun disinda Fener zaten hep boyle populer kadrolar kurmaya calisti ve ayni sekilde devam ediyor. Kendi isimize takimi dogru kurmaya, dogru strateji uretmeye odaklanmamiz lazim. Yoksa Ali Koc arkadan ekstra verdigi paralar ile sonucta bedelini odedikten sonra alir; bu bence bizim icin cok normal yani:) yillardir boyleler zaten... Istikrar olmayan, tek adamlikla yonetilen ve basarisiz olunan bir organizasyonlar

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

popüler kimi aldılar ya da alabilirler ki dzeko transferini ciddiye almamak lazım, 40 yaşına kadar sözleşme yaparsan herkesi alırsın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt