Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.362
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mentali en iyi dönemi bence okan hocayla idi. Birde fb de ki oyuncuların mental sorunları hep arşa çıkıyor. Bence o oyuncudan ziyade o gevşekler ile alakalı.Oyunculuğuna bir şey demem ama mental sorunları var.
Altın gol çok güzeldi bence sonra bozdular o tadı alamadık futbol anlamında.Golden goal vardi birde. Kuntz hocamizin turnuvasi.
98 dunya kupası en guzeli,92 avrupa sampiyonasına da bakacagımGolden goal vardi birde. Kuntz hocamizin turnuvasi.
Transfer dönemi başladığından beri benim mental
Hayali olanları üzmek istemem ben reis ama Bu kadro kurulacaksa da Nelsson ve Boey satılır hatta belki Kerem bile satılır..Muslera(Günay)
Boey(Dubois)-Nelsson(Kaan)-ApoKerim(?)-Angelino(Kazımcan)
Torreira(Berkan)-Paredes(Oliveira)
Zaniolo(Rashica/Yunus)-Kamada(Mertens/Yusuf)-Kerem(Ekambi)
Icardi(Iheanacho/Barış)
Mümkündür. Kadro genişliği anlamında böyle bir şey lazım ama. Hesaplarıma göre en az 56 maç yapacağız. İsmi geçen oyuncular bu kadar maç yapan adamlar değiller, Boey bile son Avrupa serüveninde patlamıştı. Boey-Nelsson gider, x gelir.Hayali olanları üzmek istemem ben reis ama Bu kadro kurulacaksa da Nelsson ve Boey satılır hatta belki Kerem bile satılır..
Abinle düzgün konuşmazsan ağzına emzik veririm.sen nöbette bile degilsin,ne arsız bi yalancısın![]()
Ben acikcasi Fener'in transferlerinden vs hic cekinmiyorum. Kendileri tek adam ile yonetildigi icin, ona itaat edecek bir TD olmasini istiyor. Eger bu sene Fener ve bize hakemler esit yaklassin kafi... Onun disinda Fener zaten hep boyle populer kadrolar kurmaya calisti ve ayni sekilde devam ediyor. Kendi isimize takimi dogru kurmaya, dogru strateji uretmeye odaklanmamiz lazim. Yoksa Ali Koc arkadan ekstra verdigi paralar ile sonucta bedelini odedikten sonra alir; bu bence bizim icin cok normal yaniyillardir boyleler zaten... Istikrar olmayan, tek adamlikla yonetilen ve basarisiz olunan bir organizasyonlar
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanımıyorum.
Da ayrı yazilirKamada okeyim
Amada