Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan gelse iş yapar bence şutları iyi kapanan takımlara karşı sahaya süreriz

hakan sürekli millete ne yedin diye soruyon,gecen yaz torreira ve mertens geldikten sonra partileyip içtiydin ve foto attıydın.çırpı gibi bacakların vardı.ye de az kilo al

Ben acikcasi Fener'in transferlerinden vs hic cekinmiyorum. Kendileri tek adam ile yonetildigi icin, ona itaat edecek bir TD olmasini istiyor. Eger bu sene Fener ve bize hakemler esit yaklassin kafi... Onun disinda Fener zaten hep boyle populer kadrolar kurmaya calisti ve ayni sekilde devam ediyor. Kendi isimize takimi dogru kurmaya, dogru strateji uretmeye odaklanmamiz lazim. Yoksa Ali Koc arkadan ekstra verdigi paralar ile sonucta bedelini odedikten sonra alir; bu bence bizim icin cok normal yani:) yillardir boyleler zaten... Istikrar olmayan, tek adamlikla yonetilen ve basarisiz olunan bir organizasyonlar

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener şua güç kaybetti, o takımın en önemli oyuncusu geçen sene Valencia'ydi, dzeko onun yerini dolduramaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

somalı yeni keremi bjk almıs,tüh.çok acı verici,çok üzüldüm.videolardan yetenekli gibi ama hc izlemedim.bjk atakan üneri de aldıydı gerçi.senol semih kılıcsoya sans ver önce,gözünün önündekinden haberin yok daha bunak herif

Bu arada Rashica sol kenarda da ciddi iş yapar. Özellikle hücumcu sol beki çok iyi tamamlar Boey'de olduğu gibi. Aktürkoğlu zaman zaman ikinci forvet gibi atıldığında, Rashica solda iyi bir denge olur. Sağda Zaniolo-Yılmaz ikilisi değişerek dinamizm katar. Dinamizmi sağlamak ve orta sahaya destek adına Kutlu'nun 20-25 dakikalık dilimlerde Tudor döneminde Ciğerci'nin ve Ancelotti tarafından Valverde'nin kullanıldığı gibi sağ ön/sol öne yazılması da bence bir opsiyon olmalı.

İrfan can o treni kaçırdı.Durus gosteremezsen kuruş değer göremezsin.Fatih hocamız açık acik demişti istiyoruz diye fb ye gitti birde kahve içti kendide biliyor o trenin. kaçtığıni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt