- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Enrique takımda tutarsa çok şaşırmam serg.campos yollar bunu,konussun istedigi kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enrique takımda tutarsa çok şaşırmam serg.campos yollar bunu,konussun istedigi kadar
ben şaşırırımEnrique takımda tutarsa çok şaşırmam serg.
Doğru mu lan bu bilgiler
Doğru mu lan bu bilgiler
İstihbarat kuvvetlerimi sahaya saldım. Doğru çıkarsa sana saplanacak.
Haluk çok net konuşuyor sanki alır gibi.Bizim gazetecilerin medya savaşı kızışıyor. Acayip bir yere gidecek olay.
Kulüpsüz emekliliğinde bizden alacağı 2.8 milyonu yemekle meşgul sanırım.O değilde bu Torrent napıyor ya
Müthiş hoca başarıdan başarıya koşacaktı başka yerde
Bize soktuğu 2.8 milyon euroyla kaldık ortada
Anlaşma olduysa hafta içi lansman duyurusu olur. Neyi bekleyecekler ki açıklama için?Rodop bisey bilmiyor ama 48 saat olayina da inanmiyorum
Anlasma olmustur ama öyle hemen aciklanmaz
Zaha zu Fener haberleri dogru mu
Aynı zamanda dünyaca ünlü bir yıldız.Zaniolo adlı futbolcumuz hala satılmadı mı. 60 dakikayı isabetli pas atamadan bitiren tarihteki ilk futbolcu.
değil
zaha şerefsizlere giderse 1 yıl ban talep edeceğim
Zaniolo adlı futbolcumuz hala satılmadı mı. 60 dakikayı isabetli pas atamadan bitiren tarihteki ilk futbolcu.

SilZaniolo adlı futbolcumuz hala satılmadı mı. 60 dakikayı isabetli pas atamadan bitiren tarihteki ilk futbolcu.