Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef oyuncu satmayi bir turlu basaramiyoruz elalem catir cutur satiyor
Bize gelince fransa u21 boeye para vermiyorlar danimarka milli nelsona para vermiyorlar zaniolo icin para vermiyorlar anlam veremiyorum acaba yanlis pazarlamami yapiyoruz

Coktan Nelson boey ve zaniolonun 70 80 milyon araliginda gitmis olmasi lazimdi bu satma beceriksizligi her yonetimde devam ediyor simdi bekler bekler lig baslarken gitmek istiyorum diyeni uc kurusa yollariz
Pazarlama diye bir olay futbolda yok yav. Menajerler var ve menajerlerim istekleri var.
Transferde bir gerçek bedeller var birde şişirilmiş olanları ve bu tüm dünyada var.

Olay şöyle oluyor. Senin oyuncunu 19a satacağız. (Güya 18e serbest kalma bedeli var ama bazi kuluplerin icinden 19 veresi geliyor okutuyoruz)
Oyuncu satılır menajerlik firmasının 3 tane keko oyuncusu o bonservisle alınır. Bonservis bedelinin yanında menajerlik parası da verirsin, oyuncunun kulübüne de şu paraya kurtulmanızı sağlıyoruz kırmızı hap mı mavi hap mı diye bir tur daha sağım yapılır ve finiş.

Cem Uzan: "Galatasaray'a 5 yıl için;

• Stadyum sponsorluğu için 42 milyon Euro

• Forma sponsorluğu için 24 milyon Euro

• Mauro Icardi'nin transferi için ise 21 milyon Euro'luk sponsorluk teklifi yaptık."

(Gala Mania özel programı)

Ben anlamadım kabul etsek hangi marka yer alacak stadyum da, forma da?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha konusunda acele edilmemesini doğru buluyorum. Fredrik-Sergio-Lucas-Berkan-Taylan-Alexandru/Dries-Morutan-Yusuf | Sayı olarak dolu bir rotasyon. Tabi CL yahut Avrupa için yeterli mi tartışılır.
Görece bir ayrılık olmadan ve kampta futbolcuların durumu görülmeden orta saha transferi için girişim beklemiyorum açıkçası. Eksik görülen kısım sol bek ve forvet, acil olarak bu bölgelere takviye şart, söylenen de o yönde halihazırda.

Muslera-Boey*-Victor*-Abdülkerim-Transfer-Sergio-Lucas-Dries-Nicolo-Kerem-Transfer

Ön elemeler için *beklenilen ayrılıklar olmaz ise tahminim böyle bir ilk 11 ile başlayabiliriz. Bence yeterlidir - play-off turu için orta saha belki biraz aksayabilir sadece.

Yusuf Demir'in yerli sayılmasıyla birlikte takımın iskeleti oldukça kuvvetlendi.

Kaleci
Muslera
XXX
Jankat

Sol Bek
Kazımcan
XXX

Sağ Bek
Boey
XXX
Ali Turap
Kaan

Stoper
A.kerim
Nelsson
Emin Bayram
Metehan Baltacı
Kaan Ayhan
Ross

Orta Saha
Torrerira
Sergio
Berkan
Ö.Baran
Hamza
Efe
XXX
XXX

Sol Açık
Kerem
BAY
XXX
Beknaz

Sağ Açık
Zaniolo
Rashica
Yunus
Yusuf
BAY

Ofansif Orta Saha
Mertens
Yusuf
Yunus
Zaniolo
Emirhan Kayar

Forvet
Icardi
XXX
BAY

Cem uzan istediği kadar döşesin parayı, mevcut iktidar varken böyle bir teklifi kabul etme lüksümüz yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 kişiyle kapanacak takımlarla dandirik statlarda maç yapacağız elemelerde mutlaka yedek forvetimiz bizimle olmalı ve sahada olmalı tek başına barış alper, zaniolo zorlanacaktır burayı açmakta.

baktılar hafif yangın başladı hemen muhabirlere ufakdan haber saldılar

tabi ki isim yok

Orta saha konusunda acele edilmemesini doğru buluyorum. Fredrik-Sergio-Lucas-Berkan-Taylan-Alexandru/Dries-Morutan-Yusuf | Sayı olarak dolu bir rotasyon. Tabi CL yahut Avrupa için yeterli mi tartışılır.
Görece bir ayrılık olmadan ve kampta futbolcuların durumu görülmeden orta saha transferi için girişim beklemiyorum açıkçası. Eksik görülen kısım sol bek ve forvet, acil olarak bu bölgelere takviye şart, söylenen de o yönde halihazırda.

Muslera-Boey*-Victor*-Abdülkerim-Transfer-Sergio-Lucas-Dries-Nicolo-Kerem-Transfer

Ön elemeler için *beklenilen ayrılıklar olmaz ise tahminim böyle bir ilk 11 ile başlayabiliriz. Bence yeterlidir - play-off turu için orta saha belki biraz aksayabilir sadece.

bence o ayrılıkların durumunun hemen belli olması lazım

evet sol bek ve santrafor öncelikli ama nelsson ve boeyden boşalan yerler de bir an önce dolmalı ki 25 temmuzdan itibaren aralıksız maç temposuna gireceğiz

adaptasyon süreci uzamasın

Vertunun sitesine baktım adamların fiyatları 3bin ile 120bin dolar arasında değisiyor. Signature v modelleri manyak para. Makara kukara yaptık ama bu fiyatlarla ürün satıyorsa vermiştir o paraları..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bence o ayrılıkların durumunun hemen belli olması lazım

evet sol bek ve santrafor öncelikli ama nelsson ve boeyden boşalan yerler de bir an önce dolmalı ki 25 temmuzdan itibaren aralıksız maç temposuna gireceğiz

adaptasyon süreci uzamasın
Katılıyorum. Sürecin uzaması bizim için olumlu olmaz. Kadroyu muhafaza edebilir isek büyük kazanım olur İcardi-Milot ile birlikte ama bu zor gibi gözüküyor; Sacha için ilk ayrılan oyuncumuz olabilir diye düşünüyorum ama kalırsa da sürpriz olmaz sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt