Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır Falcaoydu

Ondan daha iyi penaltı atan görmedim bizde, Selçuk’un sert köşeye havada penaltılarını Falcao daha iyi atıyordu keza.

Dünya genelinde de kaçırmama rekoru sanırım Krusedeydi.

Falcao 7 penaltı attı bizde. Selçuk kadar atsa onun da yüzdesi düşecekti. Bizden önce bayağı kaçırmışlığı var çünkü. Fb'de Alex, bizde Selçuk diyorum o yüzden.

"galatasaray, leandro paredes ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

paredes'in gelişiyle torreira da lazio'ya transfer olabilir. sarri tam 2 yıldır onu istiyor. (corriere dello sport)"

Olum paredes geldi diye torreirayi bırakmazlar değil mi ?

Fatih Altaylı:

Yönetime yakın yerlerden gelen bilgi şu:

“İsmail Kartal kendisine teklif yapılırsa kabul etmeyeceğini kendisine nabız yoklamaya gelenlere söylemiş. Volkan Demirel, teklif gelirse ne yapması gerektiğini sormak için Aziz Yıldırım’ı aramış ancak Aziz Yıldırım Volkan’ın telefonuna yanıt vermemiş. Ali Koç’un aklındaki ismin, ilk ve tek şampiyonluğunu Trabzonspor ile yaşayan Abdullah Avcı olması, Fenerbahçe’de yönetimde dahi tedirginliğe neden oluyormuş. Avcı ile görüşülmüş, anlaşmanın hâlâ sağlanamamış olmasının nedeni, Avcı’nın öne sürdüğü bazı şartlarmış. Fenerbahçe camiası ise ‘Bu da olursa biz FETÖ ile mücadele ediyoruz demeye nasıl devam ederiz’ tedirginliği içinde imiş.”

İsmail Eagle bile reddetmiş doğruysa
Güzel haber en istemediğim İsmaildi. Gerisi çok kırılgan olacak 3 maç üst üste puan kaybında avcı da duramaz yabancı hoca da

Aboubakar dışında kimseye iyi maaş ödemiyorlar. Saiss var sadece 2 milyon euroya yakın, çoğu 1 milyon euro bandı ve altında alıyor.
Ghezzal, Aboubakar en çok maaş alanları. Ghezzal’ın bonusları vs. çoktu galiba. İkisi 6 milyon falan alıyor, geri kalan 20 oyuncu 15 falan alıyordur. 17-18’lerde büyük takım yapmak imkansız bence. Üstündedir kesin ama Vodafone gitti diye limitleri böyle sanırım.

Güzel haber en istemediğim İsmaildi. Gerisi çok kırılgan olacak 3 maç üst üste puan kaybında avcı da duramaz yabancı hoca da
Ben İsmail istiyorum, fark yaratan bir isim değil. Pohpohlar anca. İsmi geçenlerden en iyisi Avcı gerçi de o da Trabzon’dayken bunların şikeli olduklarını yüzlerine vurmuştu. O yüzden dokuları uyuşmaz, o da olabilir.

Ghezzal, Aboubakar en çok maaş alanları. Ghezzal’ın bonusları vs. çoktu galiba. İkisi 6 milyon falan alıyor, geri kalan 20 oyuncu 15 falan alıyordur. 17-18’lerde büyük takım yapmak imkansız bence. Üstündedir kesin ama Vodafone gitti diye limitleri böyle sanırım.
Ghezzal vardı di mi hahahaha unuttum yav

3.5 abu
3.5 ghezzal
1.5 rosier
1.5 gedson
1.8 saiss

Masuaku o bantta alıyordur bir de. Kalanlarla anca 20yi bulurlar ama.

FGuimSZWYAI_uXE
:asd:

Paredes transferi gerceklesirse cok enteresan bir orta sahamiz olacak

Hatta tamamen 4-2-4 oynamaya baslariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt