Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hocanın sezon sonu röportajlarını dinleyenler belki hatırlar hoca sürekli torreirayı öndeki preste daha çok kullanmak istiyorum dedi

ayrıca topla dribbling yeteneği var biz az kullandık da dedi

paredes muhtemelen torreiranın daha çok bu role evrilmesi ile sonuçlanır

8 numara oynayacaksa oynamasın, bu adam arsenalden o yüzden ayrıldı

FkSKF-_XgAARVCi

Güzel arkadaşlar renktaşlar bir kendinize gelin yahu. Her habere gerçek muamelesi yapıp yangın cikariyonuz :)
1- Transfer sezonu başladığından beri İtalyan haberciler filan oyuncularımızı ucuza başka takimlara yazıp duruyorlar. Bu fiyata satmayacagimizi yönetimimizin bu kadar aptal olmadığını bilmiyomusunuz
2- Toreira kendi ben kalmak istiyorum tatile gidiyorum hoscakalin yeni sezonda görüşmek üzere dememis mi. Kim 10m a alabilcekmis komik cidden.
3- Parades agresifligi dışında baya elit bir oyuncu. Gözünüzü seviyim şu adamı boklamayin artık. Hem 8 de mükemmel bir pasor hem ikili mücadelelerde çok yüksek top kapma oranına sahip kadife ayakları olan driblingi olan 6 no yu yedekleyebilcek seviyede defansif meziyetleri olan box to box hatta 3 lu orta saha oynamani bile sağlayabilcek harika bir oyuncu bunu görün artık:)
4- Icardi henüz bir yere gitmedi halen Galatasaray ile ilgili paylaşımlar yapiyo bi sakin olun.
5- Yonetim ne yaptığını biliyo biraz sabır ve vakit verin adamlara. Gecen sene hayal bile edemeyeceğiniz şeyler yaptılar. Azcık güven ve sabır...
6- Haber alamayan tüm kolpacilar salliyo şuan ciddiye almayın. Kimsenin birsey bildiği yok.

nasıl alıyoruz Palacios'u ya ? Nelsson ve Boey mi gitti ne oldu

bırakın italyan medyası zaniolodaki gibi ötsün bikaç gün.onlara erden timur feci sokacak gibi bi his var içimde,bi oyuncudan ötürü(insallah parisi olur)

Adrien Rabiot Juventusla 1 yıllık sözleşme imzalayacakmış.Büyük ihtimalle de gelecek sene Arabistan Ligi'ne gidecekmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt