Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira satilmayacak bir oyuncu degil bana göre yeri gayet doldurulabilir bir oyuncu,. Ama direk Paredes ile doldurulmaz
mevzu o değilki zaten.satarsan da çok iyi paralara satarsın illaki ama italyan medyası bizi çok küçük görüyo ve hep menajer kaynaklı sallamasyon haber yapıyo

Torreira satilmayacak bir oyuncu degil bana göre yeri gayet doldurulabilir bir oyuncu,. Ama direk Paredes ile doldurulmaz

Torreira gidecekse önüne Sergio ve mertens gibi iki tane fiziksel olarak bitik adam koyamayiz artık, komple kurgu degisir

Anlatamıyoruz yangın devam. Toreira 10m a gitmez. Kendide gitmek istemez ula adam hatun yaptı burda xD Hepsini geç gitti diyelim bu rakam 20 altı olmaz. O paraya Toreira ayarında baska 6 yoksa dünyada futbol iflas etmiş demektir :) Bizde dünyanın en iyi kadrosuna sahibiz galiba. Paradesi filan beğenmeyenler var :)

italyan takımlarının bizim kaliteli oyuncularımıza göz koyup,italyan medyası aracılıgı ile bizi hor görmesi,fb medyası gibi manipulasyon yapmasına bi dur demek lazım resmi siteden

mevzu o değilki zaten.satarsan da çok iyi paralara satarsın illaki ama italyan medyası bizi çok küçük görüyo ve hep menajer kaynaklı sallamasyon haber yapıyo
6 milyona aldigimiz adami 14-15 civari satabilirsek büyük bir basari olur bana göre öyle 10M a birakmayiz diye düsünüyorum

Geçen sezon bu aylar Evander, Okay, Dreyer, Grillitsch, Robert Muriç vs isimler yeterli görülüyorken bu sezon adı geçen oyuncuları sürekli karalayan kişilere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Modriç - Kross - Valverde'yi aynı anda alacak olsak neden o paraya Bellingham - De Bruyne vs almıyorsunuz diyecek kişilerin sayısı hiç az değil.

Takımda 1 numaralı gönderilmemesi gereken oyuncu bence Torreira. Nelsson ve Boey'de harika oyuncular ama defansta bir oyuncuyu ikame etmek 6 numara da ikame etmekten daha kolay bana göre. Torreira gibi enerjisi bitmek bilmeyen ve tüm açıkları kapatan bir dinamo bulmak çok zor mevcut transfer piyasasında ve bulsak bile Torreira gibi nispeten düşük bir bonservisle getirmek çok zor olur. Eğer istenen teklifler gelmiyorsa Boey ve Nelsson'da kalmalı bence hiçbir oyuncuyu göndermek zorunda değiliz daha bu oyuncuları CL'de oynatma şansımız var elimiz oldukça güçlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt