Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira satilmayacak bir oyuncu degil bana göre yeri gayet doldurulabilir bir oyuncu,. Ama direk Paredes ile doldurulmaz
Neden doldurulmasin ki toreira fiziksel dezavantajlari yuzunden herksten fazla kosup mucadele ediyor meloyu dusunun
Fizikli oldugundan tackle ile dunya top calan adamdi hava toplarini toplardi
Oyunuda toreriadan on kat iyi kurardi

Paradeste biraz melo havasi var sert agrasif tackle zamanlamasi iyi sutu var driplingi toreriraya gore daha fazla gol atma sansi daha yuksek daha az kosmasi daha kotu defans yapacagi anlamina gelmez fiziki avantaji bu aciklari kapatir

Parades iki maca ciksin toreriayi bir kisi hatirlamaz gecen sene burda toreria ilk yazildiginda dua ettim insallah kismet olur diye bu senede ayni dualarim paradesle cok ozel oyuncu kariyeridr oyun zekasida toreria dan cok cok iyi oyuncu

Paredes'e neden burun kıvrılıyor? Torreira da gelirken düşüşteydi. Lakin bizde kendini yeniden buldu. Ki birçok maçta da bayağı eleştirilmişti. Bu saatten sonra Avrupa'da önemli seviyeye gelip düşüşe geçen ve yeniden kendini bulmak isteyen futbolculara yönelmek gerekir. Olması gereken de budur.

Paredes'e neden burun kıvrılıyor? Torreira da gelirken düşüşteydi. Lakin bizde kendini yeniden buldu. Ki birçok maçta da bayağı eleştirilmişti. Bu saatten sonra Avrupa'da önemli seviyeye gelip düşüşe geçen ve yeniden kendini bulmak isteyen futbolculara yönelmek gerekir. Olması gereken de budur.
Burun kiviranlarin futbol filan izlediği yok renktaş. Adamlar paradesin nerde oynadigini bilmiyo daha Toreira yerine istenildiğini düşünenler gördüm yaa. Okan hoca da akilsiz zaten bilmiyo Paradesin nerde verimli oynadigini.

Gecen sezon Paris, Benfica, Lyon, Porto, Arsenal ve Roma gibi büyük kulüplerden oyuncu aldik. Buna ilaveten Manchester United ve Napoli'de sözlesmesi biten 1'er oyuncu getirdik.

Rashica ve Midtsjö disinda hep taninmis oyuncular veya genc oyuncular getirdik yurt disindan. Rashica'nin Almanya'da belli bir piyasasi var, üst düzey kulüpler olmasa dahi orta düzeyde kulüp bulabilir.

Bize göre dogru oyunculari secmeye devam etmeliyiz ama böyle büyük kulüplerden oyuncu aldikca yeniden eskisi gibi adimizdan söz ettirdigimiz kesin. Muhattap oldugumuz insanlar belli bir seviyenin üstünde.

6 milyona aldigimiz adami 14-15 civari satabilirsek büyük bir basari olur bana göre öyle 10M a birakmayiz diye düsünüyorum
Ne alaka ya o zaman boeyi de 4-5e satsak başarı olur 1e aldık sonuçta.

Başarı senin 6ya alabilmen zaten 14e falan torreira gibi adami s bulamayiz

okan hocanın sezon sonu röportajlarını dinleyenler belki hatırlar hoca sürekli torreirayı öndeki preste daha çok kullanmak istiyorum dedi

ayrıca topla dribbling yeteneği var biz az kullandık da dedi

paredes muhtemelen torreiranın daha çok bu role evrilmesi ile sonuçlanır
Mevcut formasyonda orta saha ikilisinin DM özellikleri baskın adamlar olması gerektiğine dair epeyce mesajım vardır ve Sergio bu tanıma uymuyor. Yine de ligin ilk 2/3 ünde fazla açık vermedi doğrusu. Ancak hele Avrupa maçlarında, en iyi halleriyle bile Torreira-Sergio ikilisi yetersiz kalacaktır...

Torreira' nın oynaması gereken rolü, çok önceden beri kelimesi kelimesine hocanın ifadeleriyle tarif ediyorum. ''Aman da çok şey biliyorum'' gibi anlaşılmasın, tek söyleyen de ben değildim; aklın yolu bir...

Yangına gerek yok, 10m'u aşmayacak haberleri haberlerin kolpalığını doğruluyor. 18-20 falan deseler hadi neyse. Bu takım cl oynayacak, en kilit oyuncularından birini bu paralara bırakmaz mal değilse hiç bir kulüp.

-Fb hariç-

Paredes'e burun kıvıranlar vs deniyor ama benim yorumum Paredes'in oyuncu kalitesine değil tarzını bildiğim için mevcut kadro yapısına uygun olduğunu düşünmüyorum. Tam anlamıyla gömülü bir 6 numara Paredes ve iki stoper arasında oynuyor hele Torreira varken hiçte aradığımız tarz değil. Torreira ile birlikte iki tane 6 numara olması özellikle Türkiye ligi özelinde fazla lüks. Burada beğenilmeyen Oliveira bile Paredes'e nazaran ofansta çok daha etkili mesela bize karşı 10 kişi ile defans yapacak takımlara Torreira ve Paredes ile gereken hücum çeşitliliğini sağlayamazsın burada Paredes'i sürekli övenler bile iki maç sonra Oliveira oynamaya başlasın der muhtemelen. Paredes ile ilgili en net yorumum 6 numarada Torreira'dan 8 numarada ise Oliveira'dan iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt