- 18 Temmuz 2009
- 80.770
- 225.460
- 5.093
Hiç tanımıyorum tbh.Fulham'ın sol beki Robinson nasıl olur. Sözleşmesi son senesine giriyormuş. Ben en fazla 2 maç gördüm bu sezon o da büyük maçlarda. Daha çok izleyenler vardır elbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç tanımıyorum tbh.Fulham'ın sol beki Robinson nasıl olur. Sözleşmesi son senesine giriyormuş. Ben en fazla 2 maç gördüm bu sezon o da büyük maçlarda. Daha çok izleyenler vardır elbet.
belli olmaz o işler bizde ilk iki maç yedekten girip oha ne biçim oyuncu dedirdip formayı kapar bence )Union Berlin Chelseali Fofanayi kiralamayi istiyormus. Orda ilk 11 sansi bizden yüksek olur.
Vay be. Murat baskanda bukadar para varmi?
Dünya kupasını vermediler ufaktan teselli için bunu vermişler. İşin kötü tarafı yine kışın olacak liglere 1 ay ara verilir.
Dünya kupasını vermediler ufaktan teselli için bunu vermişler. İşin kötü tarafı yine kışın olacak liglere 1 ay ara verilir.
biz yıllık 25 alacaz , , ajlık çok kötü bişiEkli dosyayı görüntüle 207922
1-2 yil önceki sponsorluk anlasmalari Bundesliga da böyleydi. Yani büyük takimlar disinda o rakamlari veren firma yok. Franchise durumu farkli ise bilemem.
wolfsburga bak 70 milyonun 70ini de cebe atıyolar herhaldeEkli dosyayı görüntüle 207922
1-2 yil önceki sponsorluk anlasmalari Bundesliga da böyleydi. Yani büyük takimlar disinda o rakamlari veren firma yok. Franchise durumu farkli ise bilemem.
Baskan gibi baskan. Helal olsunGeçen yıl da pek tabii ki bu kadar olmasa da ciddi gelir sağlamıştı.
Murat Özkaya, Erden Timur gibi mütevazı ve yaptıklarını göstermeyen bir adam.
Satin alma opsiyonu yok ise gelmesine gerek yokUnion Berlin Chelseali Fofanayi kiralamayi istiyormus. Orda ilk 11 sansi bizden yüksek olur.