Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.522
- 44.584
- 2.388
+1905
Dazet'i ebedi dostumuz ifbye hediye etmeliyiz rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1905
Aslında tam tersi fenerin asıl planlaması Dzeko'yu araplara itelemek Batshuayi yedek kulübesinde oturtmak ama Dzeko ailesiyle beraber orada yaşamayı hiç istemiyor planları dahilinde bile değil.Bize maliyetini falan gectim
Batşuaiyi fenere salsak 12 yabancinin 2sini forvete harcayacaklar ve 2 tane 11 icin yetersiz forvetleri olmus olacak = bok gibi planlama
İstemeden bu dertten kurtarmis olabiliriz adamlari
Biliyorum da dzeko gitmiyor sozlesmesi var hayvan gibi napacaklar?Aslında tam tersi fenerin asıl planlaması Dzeko'yu araplara itelemek Batshuayi yedek kulübesinde oturtmak ama Dzeko ailesiyle beraber orada yaşamayı hiç istemiyor planları dahilinde bile değil.
Aynı zamanda yedek oturduğu zaman sorun yaratan bir isim imza parasıyla beraber 2 senede 15 m euro yani senelik 7.5 m euro maliyeti var böyle bir adamı yedek bıraktırmak hem sorun hem de maliyet kısmında 1'nci forvet için çok daha yüksek rakamlara çıkmak zorunda bırakırız.
Batshuayi onlar için altın fırsattı sorunsuz, maddi olarak yüksek değil aynı zamanda girdiği zaman verdiği katkı belli bence şu an tamamen daha zor durumda bırakıyoruz.
Eğer Batshuayi kalsa %100 Dzeko'yu yollarlardı sonuçta Batshuayi yedek 1 tane 11 forveti alıp devam ederlerdi.Biliyorum da dzeko gitmiyor sozlesmesi var hayvan gibi napacaklar?
Taraftar zoruyla da batsuayi kalsa yabanci sayisinin 12 oldugu yerde 3 tane yabanci forvet mantikli mi birini daha alacaklarini dusunursek
Kabus gibi
Bu seneki gibi 442ye de donmeyiz muhtemelen, kulubede mertens olacak cunku onu atariz sahaya son 20-30 dk gerektigindeIcardi sakat haliyle bile hep oynamak istedi. Yedek forvet muhtemelen önümüzdeki sezon da cok oynamaz. Yani yillik 3 milyon vermek biraz abarti. Zaten fener de bu yüzden birakmak istiyor bence.
O paralari ortasaha ve sag beke gömmek lazim. Cek yedege 1,5 milyonluk genc adam yeter.
Zaten bu yüzden şampiyonluğu veriyorduk Mertens ve Barış çok ekstrem şekilde performans sergilemese fenerin 10 yıl aradan sonra şampiyonluğunu görmüştük halen kutlamalara devam ediyorlardı.Icardi sakat haliyle bile hep oynamak istedi. Yedek forvet muhtemelen önümüzdeki sezon da cok oynamaz. Yani yillik 3 milyon vermek biraz abarti. Zaten fener de bu yüzden birakmak istiyor bence.
O paralari ortasaha ve sag beke gömmek lazim. Cek yedege 1,5 milyonluk genc adam yeter.
Açık çekler hazır
bombalar patlamaya devam ediyor
ben bu yönden baıyorum işteBatsuayi 31 yaşında 3 yıl olması kötü.O paraya daha genç olup geri para kazanabileceğin oyuncu alırsın.Batsuayi 15 20 maç oynayacağıda yok.