Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batsh Dzeko'dan daha fazla katkı vermişti bence bu arada, fb neden almadı anlamadım.
Fenerin bu seneki en iyi döneminin mimarı açık ara Dzeko idi. Sonrasında çok kaçırır oldu.

Peki Bats naptı, penaltısız golü zaten çok az

Tek kırdığı maç da herhalde Kayseridir tjkyi saymazsak

Kötü bitirdi diye eleştirilse de Dzeko bir noktaya kadar çok iyidi oyun içinde, Bats ise Avrupa’da şans buldu daha çok, gollerinin yarısı ligde onun da %60ı falan penaltıdan

CuneytGkalamis zaten kesinlikle yok dedi. Gorusme bile yapilmamis.
Bu arada Okan Buruk tam 94 kisilik liste vermis

Rizespor'un harcama limitleri nasıl bu kadar yüksek olabiliyor.

Bats cok riskli. Bu adam calismayi biraktigi an gecmis olsun

Fenerin bu seneki en iyi döneminin mimarı açık ara Dzeko idi. Sonrasında çok kaçırır oldu.

Peki Bats naptı, penaltısız golü zaten çok az

Tek kırdığı maç da herhalde Kayseridir tjkyi saymazsak

Kötü bitirdi diye eleştirilse de Dzeko bir noktaya kadar çok iyidi oyun içinde, Bats ise Avrupa’da şans buldu daha çok, gollerinin yarısı ligde onun da %60ı falan penaltıdan
Yani Batsh oyuna girdiğinde gol atıyordu son dakikalar, akıllarda öyle kalmış, o yüzden sanki daha çok iş yapmış gibi geldi bana. Ama penaltı ağırlıklı olduğunu düşününce haklısınız bu noktada amirim

Biraz hafıza yanılsaması söz konusu şahsım adına, ama sanki Batsh daha atletik ve tehlikeli biri, çok gol kaçırıyor gerçi ama yaş faktörü düşününce bu sezon özellikle Dzeko ne yapabilecek merak ediyorum, o sebeple Batsh kalması önemli olabilirdi onlar için

Bu arada verilecek yıllık ücret önemli elbet ama batshuayi çok iyi bir yedek santrafor

Geçen sene defalarca gördük dzeko yerine batshuayi oynatsalardı çoğu maçı hakem itelemesine gerek duymadan çözerlerdi

Max 3 milyon imza parası ve 3 milyon Euro yıllık ücrete değer bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt