Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.277
- 7.536
- 1.898
İniesta Kerem Demirbay mı Akınımbize busqest - xavi- iniesta üçlüsünden xavi lazım.O profilde birin, istiyor hoca

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İniesta Kerem Demirbay mı Akınımbize busqest - xavi- iniesta üçlüsünden xavi lazım.O profilde birin, istiyor hoca
Ekinim bana da ilgili başlıkta film önersen ya brokeback mountain değil tabii kigeriden okuyarak geliyorum. herkesin birbirine gay dediği muhabbet kaç sayfa suruyor?
Hojberg harici Tottenham ı bi salsak diyorum bilmem sen ne dersin Alper agamGalatasaray, Tottenham Hotspur’dan orta saha Rodrigo Bentancur ile ilgileniyor. (TEAMtalk)
22 yaşında Son 3 sezonda 82 maça çıkmış ,@sporundibicom
Özel - Galatasaray, Ado Den Haag kulübünde forma giyen 22 yaşındaki sağ bek Tyrese Asante ile görüşüyor. Çift ayağını da kullanabilen oyuncu stoper bölgesinde de görev alabiliyor. Galatasaray yönetimi transferi bitirebilmek için var gücüyle çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 248933
Beğendim boyu benziyor tipi bi yaşta lazım sadece@sporundibicom
Özel - Galatasaray, Ado Den Haag kulübünde forma giyen 22 yaşındaki sağ bek Tyrese Asante ile görüşüyor. Çift ayağını da kullanabilen oyuncu stoper bölgesinde de görev alabiliyor. Galatasaray yönetimi transferi bitirebilmek için var gücüyle çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 248933
Anılardır bizi yaşatan
Ne günlerdi
22 yaşında Son 3 sezonda 82 maça çıkmış ,
Genç yaşta çokça maça çıkan Nelsson gibi
Paranın para olduğu zaman 10 bin tl yatırmıştımmetin2 ne lan
Çift ayağını da kullanabilen oyuncu
runescape gibi bisey mi bu daParanın para olduğu zaman 10 bin tl yatırmıştım
Anılardır bizi yaşatan
Ne günlerdi
Farklı onu da çok oynadımrunescape gibi bisey mi bu da