Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.283
- 16.263
- 1.578
kolpa duyumculuk yasakDuyduklarım doğruysa
1 temmuzdan sonra transfer konusunda hız kazanacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpa duyumculuk yasakDuyduklarım doğruysa
1 temmuzdan sonra transfer konusunda hız kazanacağız
Yok yahu o yüzden sormadım.Nedense seni USA´da yaşıyorsun diye kafamda canlandirdim,hangi sehirdesin diye merak ettim sadece.Yurt dışı filan diyince sevimsiz mevzular akla geliyor ister istemez; öyle bir şey yok. Bir ara bahsettiğim birtakım ciddi sağlık problemlerim yüzünden aktif çalışamıyorum. Sağlığım yerinde olsaydı da birkaç sene öncesine kadar olduğu haliyle, köpek gibi çalışmaya devam edebilseydim keşke. Burada kapatalım lütfen...
kaynağın nedir raporlayalım mı illa
@Serhan Artemis gay oldugu icin iyi biliyor bu konuyu sanirimOradaki mevzu kalite değil ya, çok aşırı kalorili ve o kadar kalori almaya değmez gözüyle bakıyorum waffle konusunda.
Daha hafif ve lezzetli yapan yerler varsa neyse ama @Serhan Artemis gay diyor waffle sipariş edenlere.
Yönetim biliyorkaynağın nedir raporlayalım mı illa
Daha ilk cumleden sicmis![]()
cenk ergün
nagatomo nokta atış. mariano 2 sene üst düzey katkı, feghouli ile harka uyum. fernando 2 sene şampiyonlukta kilit rol. ndiaye çok iyi performans akabinde o döneme göre rekor satış. gomis yalnızca ...gss.gs