Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bats için değildi sözüm. Etebo misal atlet yöne baya iyiydi ama oyuna etkisi yok gibi.
Torreira atlet ama oyun içi bağlantıları, oyun okuması filan muazzam. Normal şartlarda onun gibi birini bugün almak istesek şanslıysak 15-20 den açarlar kapıyı
Aynı şeyi düşünüyoruz. Torreira, Mertens, İcardi... Bu adamların oyun zekası lige göre çok üstte. Alıştığımız için izlerken normalmiş gibi izliyoruz. Hani kıyaslar dönüyor ya tarihin en iyi kadrosu mu diye. En iyisi diyemem belki ama iq olarak en yüksek kadrosu diyebilirim. Orta sahaya da atletizmi yüksek biri yetmez sadece misal. Bizim yapacağımız atlet bir bek transferi olabilir, fazlası değil. Forvetini de aldın zaten.

İbrahim hatipoglunu dinledim 3 temmuza transferleri yetiştirmekden bahsediyor ama şuan bir ciddi durum yok gibi konuşuyor.Konusmalari bana çok tutarsız geldi açıkçası.3.maclar oynanmadan orta saha transferinin akıbeti belli olmaz gibi duruyor.

Hatipoglu acilen imkansiz olan transferleri yalanlamali

Thuram’in imkansiz oldugunu acikladi ama yetmez

Beklenti ne kadar büyük olursa patlama ihtimalimiz de okadar cok olur

Goretzka mesela hemen yalanlama gelmeli,bonservis bütcemiz olabilir ama maas bütcemiz burda düsünüldügü kadar fazla degil

Gecen sezon sponsorlarla dengeledik maas bütcesini,maasi yüksek olan bazi oyunculari yollamadan 5-6 milyon net maas alacak oyunculardan uzak durmaliyiz

Ne zaman ki maas bütcesi acilir ozaman ona göre hareket edilir

Ekstra sponsor geliri saglanacak mi bu da cok önemli

Efektif biri kim mesela?

İlla yıldız isim olacaksa taliskayı isterim ama oraya yıldız buraya yıldız dediğinde maçlarda bi bakıyosun boey ve toreira harici koşan basan adamın olmuyo poşete dönüyosun

Sallai,nakamura,linds,tore ve bellegard bunlar hem sahaya fizik koyan adamlar hem de top nedir bilen isimler

Nakamura ve lindströmü hiç izledin mi bu arada?
Lind'i izlemedim hiç. Yıldız olarak demedim ya illa ismi olmasına gerek yok skorer anlamında efektif dedim. istatistigine baktımda son sezonun golcu durmuyordu. Sallai zaten fizikli kanat rashica gibi, bissakada defansif bek ortasahada bellegarde de yine fizik olarak kotu bir isim degil koşar, o yuzden daha skorer birini koysaydın 10 a yazdım.

Goretzka mesela hemen yalanlama gelmeli,bonservis bütcemiz olabilir ama maas bütcemiz burda düsünüldügü kadar fazla degil

Gecen sezon sponsorlarla dengeledik maas bütcesini,maasi yüksek olan bazi oyunculari yollamadan 5-6 milyon net maas alacak oyunculardan uzak durmaliyiz

Ne zaman ki maas bütcesi acilir ozaman ona göre hareket edilir

Ekstra sponsor geliri saglanacak mi bu da cok önemli

Adam daha geçen gün aşırı maliyetli bir oyuncu gündemimizde yok demişti zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her sene beklenti şişiriliyor sonra gelenin kim olduğuna, ihtiyacımız olup olmadığına bakmaksızın burun kıvırıyoruz. Neymar, Salah falan yazan vardı sosyal medyada ciddi ciddi. Kafayı yemiş bunlar

''Ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu, gündemimizde şuan için yok, net olarak söyleyebilirim''

Yalanlamış aslında. Thuram gibi imkansız dememiş sadece.

Barış satılırsa

Muslera
Bissaka davi apo mitaj
Toreira bellegarde
Sallai lindström nakamura
İkardi

Nakamura ya da salllai yerine kopenhaglı achouri de olabilir,mitaj yerine cuyper de olabilir,bunlar bizim oyuna çok uygun profiller böyle bi kadro isterdim

Fit olacaksa tabi ki ikardi
Yine 6 yabancı transfer etmişsin; nasıl yapacaksın kardeşim, nasıl?!..''Hayalindeki kadro'' sorusuna milyon türlü cevap verilebilir. Mevcut şartlarda yapılabilirliği mümkün olan şeyleri konuşamıyor musun?..

''Ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu, gündemimizd şuan için yok, net olarak söyleyebilirim''

Yalanlamış aslında. Thuram gibi imkansız dememiş gerçi.

Ben biraz adamın kelimelerini seçtim konuşmalarını dinledim.Mc Tominay ve Danirmakali Hojbjberg in turnuvadaki durumlarına göre hareket edecez gibi.3 temmuza oyuncu lari yetiştirmek den bahsediyor ve takımların devam edip etmeyeceği gibi durumlardan bahsediyor.

Olm seninkilerin çoğu sistem oyuncusu bir kere, solda Köhn’ü değiştirmen için garanti bir şey koyman lazım, Köhn ortalama da olsa oynar ki üstüne koyabilir. Achouri ne yav, Kopenhag dışına çıkar ben napıyorum der bizde.

Zaha ve Ziyech sürece bağlı, kankaları gelince daha takımcıl olabilir o düzende bir de ha olmadı Ziyech üzerinden denersin. Satılırsalar 10 no ile kanadı beraber düşünmek lazım, birisi kesinlikle pasör akıllı diğeri dribblingci bitirici birisi olmalı.

Lindström hem bitirici hem dribblingci mesela bu noktada gidip hızlı kanat almanın bence alemi yok.
Zaten sisteme geçmemiz lazım,yıldız üzerinden ilerleyemiyoruz ilerlesek de 1 ileri 4 geri

Ben artık ziyech güler mi,zahanın keyfi yerine gelir mi,ndombele zayıflamaya çalışır mı bunların ağzına bakmak yerine daha derli toplu,daha ne yaptığını bilen oyuncular istiyorum

Bayerne kök söktürüp 3 yiyip praga tokatlanmak yerine,bayerne kök söktürmeden 3 yiyip pragı tokatlamayı tercih ederim

96-00 gibi oyun olarak gelişe gelişe bi süre sonra bayernlere de kafa tutarız elbet

Son düzenleme:
Efektif biri kim mesela?

İlla yıldız isim olacaksa taliskayı isterim ama oraya yıldız buraya yıldız dediğinde maçlarda bi bakıyosun boey ve toreira harici koşan basan adamın olmuyo poşete dönüyosun

Sallai,nakamura,linds,tore ve bellegard bunlar hem sahaya fizik koyan adamlar hem de top nedir bilen isimler

Nakamura ve lindströmü hiç izledin mi bu arada?

Bellegardeyi izledin mi wolvesta leş gibiydi bu sezon çok para da vermediler denenebilir aslında .. Fransa'da sezona çok iyi girmişti ama epl yaramadı..
Bu arada senin üstteki kadron tam FM işi olmuş..Şampiyon bir takımda bu kadar fazla değişiklik bence akıl dışı olur ki zaten yapacaklarını da sanmam.. 3 tane net oyuncu gerekir 11 için ..
Bazen çok doğru yorumlar yapıyorsun bazen bu sametin hesabını mi calmislar dedirtiyorsun inan bir cozemedim seni : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt