- 3 Temmuz 2012
- 134.080
- 80.888
- 5.198
şuayip geldi
murhan banlanıyor
barış savaş artık Türk degil
murhan banlanıyor
barış savaş artık Türk degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala fb nin topçusu şikeci şabanSağlık kontrolünden geçmiş adam gelmiştir zaten. Bu herif kolpa o baska
Okay bunu yazalım da.Mertens zaten her maç 90 dakika oynayıp oynamayacağını bilmiyoruz bu seneki gibi fizik kalitesi yüksek olursa birçok maça oynar Avrupa maçları sonrasında rotasyon yapılır yine 35 ve üstü maç oynar.
Bana 10 numara transferi biraz Ziyech durumuna bağlı gibi geliyor eğer 4-4-2'de Icardi - Zaha / Icardi - Batshuayi gibi hamleler düşünülüyor olabilir eğer 4-2-3-1 oynarsak Mertens, Ziyech, Yunus Akgün planlamada olur.
Sağ bek ve orta saha alırız Ziyech veya Zaha durumuna göre biri giderse fırsat 10 numara için Eylül ayı beklenebilir.
Ben ederim itiraz bana kızma admirimOkay bunu yazalım da.
Mertens yerine adam alınmıyor
Bats gerektiğinde orada oynuyor
Kimse de itiraz etmeyecek, okay göreceğiz.
Bazı deplasmanlarda wandaynan pompaya gitsin şuayiple oynarız.icardiye %100 güvenen var mı
Bazı deplasmanlarda wandaynan pompaya gitsin şuayiple oynarız.
Beni ilgilendirmezBen ederim itiraz bana kızma admirim
adminim para varBeni ilgilendirmez
Şuayip sonrası 10 no transferi isteyen olursa ihraç edilecek
20 m euro gömdük koduğum 90 IQlü yarasasına, para kalmadı.
Yabancı sınırı önemli 12 olursa dediğim senaryo olur 10 numara konusu Ziyech veya Zaha'ya bağlı olur ama kulüplerin baskısı olursa 14 olursa mutlaka +1 adam alırız muhabirlerde 14 yabancıya çıkarsa 2 orta saha şeklinde söylüyorlardı ki muhtemelen biri 10 numara içindir.Okay bunu yazalım da.
Mertens yerine adam alınmıyor
Bats gerektiğinde orada oynuyor
Kimse de itiraz etmeyecek, okay göreceğiz.
adminim para var
8'i sağlam alırlarsa 10 noya yunus ziyek demirbay falan kaydırırız en kötü. Bana uyarBeni ilgilendirmez
Şuayip sonrası 10 no transferi isteyen olursa ihraç edilecek
20 m euro gömdük koduğum 90 IQlü yarasasına, para kalmadı.
Haluklar bu haberi dün girmezlerdi en garantici muhabirler onlar %51-49 olsa mümkün değil haber yapmazlardı.Fb cumaya kadar teklif yükseltip alır Batshuayi'yi. Hayırlı da olur görüşündeyim