Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yerli oyuncuları gömme işi artık son bulsun.

Abdülkerim niye başarılı oldu Konyaspor'da İlhan Palutla beraber 30-35 metrede top oynayıp defansı topladı kendini gösterdi oyun kurulumunda kritikti tüm sene Konyaspor aynı sistemle oynadılar büyük takımlara bile aynıydı kime gitse çok faydalı olacaktı.

Aynı şekilde Oğuz Aydın'da Fatih Tekke ile beraber iyi bir sistemde oynadı ve performansını tavan yaptırdı çizgide müthiş katkı verdi.

Mesela Kasımpaşa'dan oyuncu alınmaz ne hocaları belli ne sistemleri sürekli oyuncu satıyorlar ama giden her oyuncu beklenti altı kalıyor.

Alanyaspor'da iyidir Berkan oradan geldi belki beklenilen sıçramayı yapamadı ama çok iyi bir rotasyon oyuncusu oldu zarar ettirmedi.

batshuayi tavanı yüksek bir adamdı her ne kadar yansıtamasada
dortmund-chelsea-marsilya-bjk-fb hep kafaya oynayan takımlarda bulundu bi şekilde kötü transfer değil bence ligi de biliyor daha nolsun

şuayip 34.hafta gs-fb maçında penaltıyı kaçırıyor ve fener avarajla şampiyon oluyor

10 no net lazım.. oyunu yönlendirecek, maçı çözecek adam şart. bats falan çok maliyetli ise kesinlikle kalsın..

Gecen sene ismail kartal yürekli olup batshuayi ye erken forma verseydi is değişik olabilirdi dzeko ilk devre bir 10 maç iyi başladı sonra düştü

Hyr

Ben senin kiyaslamana atifta bulundum. Vinicius kalsin demedim

Tarih sampiyonlari yazar diyorum. Bats 38gol atmista nolmus diyorum

Yedege okadar para vermeye karsiyim ayrica. Git fransadan genc siyahi forvet getir veya ihenacho boşta, daha uygun maliyete gelecegine eminim
Ben Batshuayi transferinin doğru planlama olup olmadığından emin değilim ve açıkçası bu transfere karşı çok büyük bir heyecanımda yok ama son dönemdeki Icardi harici tüm forvetlerimizin toplamından daha iyi bir forvet olduğu su götürmez bir gerçek. Batshuayi sakatlık falan geçirmezse sezon başına minimum 15 gol katkısı yapar bence.

Yalnız bonservis harcamasını düşük tutuyoruz ekstra maliyetlere girmiyoruz eğer Fofana ile noktayı koyarsak ortalık alev alev yanar zaten havalar sıcak tam yanarız.

Sanki iş buna doğru evriliyor gibi geldi.

Oğuz en az bizim kadar gsli onla anlaşmak en kolayı

Ztn gsli olmasa fbli alanya başkanı ya fbye ya bjkye çoktan göndermişti

Oğuz Aydın ile anlaşmak önemli değil önemli olan Alanya ile anlaşmak. Fenerin yancısından oyuncu almak çok zor

Oğuz Aydın ile anlaşmak önemli değil önemli olan Alanya ile anlaşmak. Fenerin yancısından oyuncu almak çok zor
Anadolu kulüplerinde ekonomik sıkıntı var bence şu dönemde oyuncu almak geçmiş dönemlere göre daha basit çünkü ayakta kalmak için satmak zorundalar.

Vinicius
Bakambu
Seferovic
Mitroglou
Andone
Falcao
Diagne
Mostafa
Gomis
Halil

Son yillarda bizde oynayan forvetler
Evet ozaman gomisin sözleşmesi var neden 500.000 euro fazla verelim diyen muhasebeciler sonrasında 30 milyon boşa para harcadık tutmuş oyuncu varsa alacaksın yada tutacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt