Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.333
- 3.019
- 1.723
Batshuayi'nin grafiği yarasaya benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batshuayi'nin grafiği yarasaya benziyor.
ziyech kalırsa aynı sözleşmeden devam mıydı? admirim, 3 üstü ister diye yazmadım onu, aynı sözleşme ise dediğin gibi 5. olarak mantıklı+ Ziyech
5 kanat, hepsi yerli oyuncu olmamasi lazim.
Maasi dusuyor yeni sezonda: 2.850.000 EURziyech kalırsa aynı sözleşmeden devam mıydı? admirim, 3 üstü ister diye yazmadım onu, aynı sözleşme ise dediğin gibi 5. olarak mantıklı
Abi cok gerginsin ne zaman gorsemEy yönetim, Torreira gibi adamı 6 milyon euro'ya aldı bu kulüp, aklınıza başınıza devşirin, öyle 4 milyonlar falan vermeyin yeni yetme Alanya topçusuna. 1-2 arası max bonservis yanına da çöplerden Halil'i iteleyin gitsin, yok kabul etmiyorlar mı, hayhay alın sokun gözünüze diyerek iletişimi sonlandırın.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rovella 8 numara oynuyo muydu hatırlayamadım daMaasi dusuyor yeni sezonda: 2.850.000 EUR
O bir istisna olarak alindi o paraya, bir daha o paraya o kalitede oyuncu zor bulunur.Ey yönetim, Torreira gibi adamı 6 milyon euro'ya aldı bu kulüp, aklınıza başınıza devşirin, öyle 4 milyonlar falan vermeyin yeni yetme Alanya topçusuna. 1-2 arası max bonservis yanına da çöplerden Halil'i iteleyin gitsin, yok kabul etmiyorlar mı, hayhay alın sokun gözünüze diyerek iletişimi sonlandırın.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erden Timur gidince biraz tadım kaçtı Sergenim, bu yönetime güveneniyorum.Abi cok gerginsin ne zaman gorsem
Sen git önce vergi borcunu öde asker kaçağı plettenbergPlettenberg: Goretzka Türkiye’ye gitmez
Defansif orta saha ama bosuna yaziyorsun cunku Lazio onu (zorunlu > sartlara bagli) satin alma opsiyonuyla 2 seneligine kiralamisti Juve'den.Rovella 8 numara oynuyo muydu hatırlayamadım da
Kanka aile içi şiddet vakasına geldik araçta bekliyom yesinler birbirleriniCihangirin adini
Optimar Cihangir yapalim
Delirdi
Eğer sen Cafer isen gel nöbetin başına geçCihangirin adini
Optimar Cihangir yapalim
Delirdi