Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yönetim, Torreira gibi adamı 6 milyon euro'ya aldı bu kulüp, aklınıza başınıza devşirin, öyle 4 milyonlar falan vermeyin yeni yetme Alanya topçusuna. 1-2 arası max bonservis yanına da çöplerden Halil'i iteleyin gitsin, yok kabul etmiyorlar mı, hayhay alın sokun gözünüze diyerek iletişimi sonlandırın.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yusuf Ciftci

Monako forumunda geçen birisi Abdelmonemi hemen almazsak gs bi anda devreye girip alabilir gibisinden bir şey yazmıştı,bizle ismi de geçmişti

Hala bir yere gitmemiş,acaba nelson ya da sançez satışı sonrası bunu düşünüyo olabilir miyiz,nasıl topçu?

fb sassulodan lauirente diye bi bebeyi istiyomus sol kanada.en nsyri için sevilla 25 milyon istiyomus

Ey yönetim, Torreira gibi adamı 6 milyon euro'ya aldı bu kulüp, aklınıza başınıza devşirin, öyle 4 milyonlar falan vermeyin yeni yetme Alanya topçusuna. 1-2 arası max bonservis yanına da çöplerden Halil'i iteleyin gitsin, yok kabul etmiyorlar mı, hayhay alın sokun gözünüze diyerek iletişimi sonlandırın.

Abi cok gerginsin ne zaman gorsem

O bir istisna olarak alindi o paraya, bir daha o paraya o kalitede oyuncu zor bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt