Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Realin dünya yıldızı da 2 kez 42 yaşındaki adamı calimlayamadi dünkü maç kriter alınmamalı bilhassa barış için ön tarafta orta sahada kimin ne yaptogi belli degildi
Ben bizim forumun 2,3 maçta hemen gaza gelip oyuncuları bok yağmuruna tutmasına değinmek istedim ,
Milli takım performanslarını pek önemsemiyorum artık

Muradım @Onur Bakır da sana selamı var az önce cam da konuştuk 100 ₺ ye cam açtı. Sana bir güzellik yapacakmış sözünü aldım hadi yine iyisin 👀😍
:D
Arda Turan: Galatasaray'ın teklifi komikti

Simdi 6 milyon euro konusuluyor, bence de bu rakam fazla olur Oguz icin. Ama 3-4 milyon euro yanina da bir gereksiz oyuncu ver mesela Halil, bu gayet normal olur. Baska turlu alamazsin zaten. Berkan'i da 4 milyona bunlardan almistik yanlis hatirlamiyorsam.
Berkan'a verilen para da çoktu o dönem, 4 etmezdi bana göre. Şu gün baktığında da 4 senede en fazla rotasyon oyuncusu olabildi mesela. Ha iyi bir rotasyon adamı olduğu açık elbette ama asla ilk tercih olacak biri değil. Oğuz da aynısı olacaktır, en iyi ihtimalle rotasyona girecektir ama hiçbir zaman ilk tercihimiz olmayacak bence. Böyle isimlere de 2 milyon üzeri bonservisler vermeyi doğru bulmam şahsen. Yaşından ötürü 2,5 falan da kurtarır ama 6'lar 7'ler falan tamamen ütopik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklima orkun kokcu geldi sebepsiz benfica bosuna itin gotune sokmamis bu salagi

Jem paul karacan kadar topcu

Bu adamı hiç sevmem ama bu konuda haklı. Bjkli terörist anlayışlı taraftar grubu veriyor sosyal medyada gazı ama boş yani çocuğa da gereksiz yükleniliyor baskı oluşuyor. Bu sene bjk 'nin oynadığı en önemli maç kupa finalinde Trabzon finaliydi. Yahu kendileri bile oynatmadı adamı sezon finalinde adamı "niye oynamıyor" diye gereksiz yangın yapıyorlar. Boş boş işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt