Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.034
- 95.090
- 4.978
kıskanıyorlarNiye herkes senin avatarı araklamış @Emrah Duvar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıskanıyorlarNiye herkes senin avatarı araklamış @Emrah Duvar
Ben bizim forumun 2,3 maçta hemen gaza gelip oyuncuları bok yağmuruna tutmasına değinmek istedim ,Realin dünya yıldızı da 2 kez 42 yaşındaki adamı calimlayamadi dünkü maç kriter alınmamalı bilhassa barış için ön tarafta orta sahada kimin ne yaptogi belli degildi
Solak olunca ne olacak rtaşSol ayaklı bi ortssha lazım bize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S.a. arkadaşlar transfer ettiğimiz futbolcuların alfabetik sıralı tam listesini alabilir miyim lütfen? Teşekkürler
Muradım @Onur Bakır da sana selamı var az önce cam da konuştuk 100 ₺ ye cam açtı. Sana bir güzellik yapacakmış sözünü aldım hadi yine iyisinAhmet Dembele'nin hepinize selamı var arkadaşlar yav![]()
100₺ sana özeldiMuradım @Onur Bakır da sana selamı var az önce cam da konuştuk 100 ₺ ye cam açtı. Sana bir güzellik yapacakmış sözünü aldım hadi yine iyisin![]()
Muradım @Onur Bakır da sana selamı var az önce cam da konuştuk 100 ₺ ye cam açtı. Sana bir güzellik yapacakmış sözünü aldım hadi yine iyisin![]()
Şeyi bulduk killisini ariyoruzOrta saha bulduk bir de solak olmasina bakacagiz simdi.
Berkan'a verilen para da çoktu o dönem, 4 etmezdi bana göre. Şu gün baktığında da 4 senede en fazla rotasyon oyuncusu olabildi mesela. Ha iyi bir rotasyon adamı olduğu açık elbette ama asla ilk tercih olacak biri değil. Oğuz da aynısı olacaktır, en iyi ihtimalle rotasyona girecektir ama hiçbir zaman ilk tercihimiz olmayacak bence. Böyle isimlere de 2 milyon üzeri bonservisler vermeyi doğru bulmam şahsen. Yaşından ötürü 2,5 falan da kurtarır ama 6'lar 7'ler falan tamamen ütopik.Simdi 6 milyon euro konusuluyor, bence de bu rakam fazla olur Oguz icin. Ama 3-4 milyon euro yanina da bir gereksiz oyuncu ver mesela Halil, bu gayet normal olur. Baska turlu alamazsin zaten. Berkan'i da 4 milyona bunlardan almistik yanlis hatirlamiyorsam.
Feramuzdan baskasida mi kullaniyorkıskanıyorlar
o cafer e geçmişFeramuzdan baskasida mi kullaniyor