Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bostanlidayim şuan. Bir hatunlar var var ya. Bir tanesi bile bana bakar diyemedim. Şubatta Rusya'ya gidiyorum orda bile bu kadar yoktur muhtemelenAvatardaki sen misin renktaş? Sakalları kesince böyle mi oluyorsun?
O karı kimBarış Savaş onlayn mi ona göre yazicam
bulunur biri - tuzlu deidklerimiz thuram ve fofanaydı ama zaten thuram juveci gibi,Hocanın istekleri fazla tuzlu
EsterO karı kim
Ben ortasahayı tek başına değerlendirmiyorum. Sağ bek ve 10 no transferleri de bağlamtılı bence. Bisakkayı çok istiyor belli, demek ki torreira yanına tam bir box to box gelecek, savunma güvenliğini bisakkayla sağlmak var kafasında. 10 no nasıl bi profil olacak onu kestiremiyorum. Biri alınmaz sadece mertense bırakılırsa kötü olur adamın yaşı geldi 37yebulunur biri - tuzlu deidklerimiz thuram ve fofanaydı ama zaten thuram juveci gibi,
ama yazılan çizilende juve ikisinede teklif götürüyor - istemediğine salça olma durumlarımızda olabilir - ama hızlı işler mi o süreçler bilmiyorum.
amrabat bana göre ihtiyacımız olan dribblinge sahip değil - kaldı ki zaten bence 8 değil , 6 adam.
onuda 6ya atıp torreira ileri salamazsın - onda da topla dribbling zayıf.
o kombo sadece CL maçlarında iş yapabilir - ligde ofansif anlamda takım gene eksik kalır gibi
Heee baddies telegramda düşüyo videoları
%100 katılıyorumBen ortasahayı tek başına değerlendirmiyorum. Sağ bek ve 10 no transferleri de bağlamtılı bence. Bisakkayı çok istiyor belli, demek ki torreira yanına tam bir box to box gelecek, savunma güvenliğini bisakkayla sağlmak var kafasında. 10 no nasıl bi profil olacak onu kestiremiyorum. Biri alınmaz sadece mertense bırakılırsa kötü olur adamın yaşı geldi 37ye
Brahim diaz gibi biri lazım. Milana kiralamıştı real sonra bu sene kullandı ama rabio falan da gelirse mbappe cart curt forma bulamaz daha. Kiralık fırsat olur mu acaba%100 katılıyorum
mertens ile rotasyon ypacak- potansiyeli yüksek adam bulmak lazım. dar alanda top kontrolü+pas gibi işi becerip biraz şut meziyeti olursa tadından yenmez , icardi yorulmadn son vuruşla goller yazar.
ziyech falan nasıl rahatlar belli değil
Transfer haberi vardır diye giriyoruz
Neler okuyoruz
Kimse de dur demiyor
Hayır bu soru idamla olayı çözmek gibiMod olsan hepsini banlar misin?
valla hocanın kafaya uygun bir sürü isim çıkarmıştır scout ekibi ...Brahim diaz gibi biri lazım. Milana kiralamıştı real sonra bu sene kullandı ama rabio falan da gelirse mbappe cart curt forma bulamaz daha. Kiralık fırsat olur mu acaba
Doğrumu @Feramuz KayalarAn itibariyle Zafer de ki lezzetin oradayım Feramuz vınlamış
Karnım aç zaten yiyecek birini arıyorum dursun ettiği lafları yutarsa komple yerizvalla hocanın kafaya uygun bir sürü isim çıkarmıştır scout ekibi ...
vardır bir yol planı muhakkak. ben o konuda hocaya güveniyorum. Dursun'un da ağzından laf çıktı bu konuda bütçe mütçe sıkıntı yok diye ...
bekleyip göreceğiz. en azından yok efendim bütçe yok- bonservissiz öncelik kem küm yok.
sıkıntı çıkacak en büyük şey temmuz kamplarına yetiştirilmemesi olur. ama transfer bu - dengesiz iğrenç bir şey.
brahim diaz mı?Brahim diaz gibi biri lazım. Milana kiralamıştı real sonra bu sene kullandı ama rabio falan da gelirse mbappe cart curt forma bulamaz daha. Kiralık fırsat olur mu acaba
ben birazda 6 temmuzdaki yetki kongresinide bekliyorlar diye bakıyorum. somut adım oradan sonra gelir gibime geliyor.Karnım aç zaten yiyecek birini arıyorum dursun ettiği lafları yutarsa komple yeriz
Evet real seviyesi bi topçu değil bu sene kullanmazlarbrahim diaz mı?