Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyaspor, Oğuz Aydın transferinde 7 milyon Euro'dan 6 milyon Euro'ya düştü.

Galatasaray, 4 milyon Euro'dan 1 kuruş yukarı çıkmama kararı aldı.

[Spor Gecesi]
Yav başından beri diyoruz fb ye satacak diye, 50 defa haber yollamıştır ifb ye alın diye o yüzden oyaladı dursunu. Fb 4-5 milyon verir alır

6 milyon haberi doğruysa alsın Alanya oğuzu ya kendine ya febesine itelesin.Alanyadan aldığımız 2 topcudan da faydalanamadik neden 3.sunu alalım

Muhabirlere fazla bilgi veriliyor onlarda sonra kafalarina gore haber veriyor. Vermesinler kimseye haber.
Aga yıllardır aynı şeyi söylüyorum. Geçen gün de söyledim. İnşallah basına sızdırılan isimler medyayı oyalama taktiğidir diye.

Tabi bir de işin menejerler tarafı var. Adi herifler fiyatı arttırmak için sürekli habercilerle temas halindeler..

hy haklıysa, transferi beceremeyecekleri beklentimi kısa sürede ispat ettiler... bunların işi zor..

Umarım kampta cicaldolao taylan değilde genç oyuncular bol bol şans bulur , artık gençlerden olacak olanları rotasyona montelemek lazım

Bu iki keli kaale almak yerine kahve yapacağım.cenk ergun sizi got edecek kel lavuklar

Oğuz aydın bana bırakın denecek bir transfer değil çünkü elzem değil. Sağbek ve 8 numara almakla uğraşırken oğuzaydına tekilifini yapar kenara çekilirsin olursa olur olmazsa çok da fifi

Oğuz Aydın için 1,75 Milyon €'dan fazla verilen her kuruş haramdır israftır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt