- 16 Haziran 2010
- 191.605
- 134.629
- 6.478
En kotu sag bek alinmali Haziran bitmeden. Fransa'da karinca yuvasi gibi sag bek fiskiriyor biz hala baska alemdeyiz.Şimdi gidip ortasaha alın sokucam artık kanat aşkınıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kotu sag bek alinmali Haziran bitmeden. Fransa'da karinca yuvasi gibi sag bek fiskiriyor biz hala baska alemdeyiz.Şimdi gidip ortasaha alın sokucam artık kanat aşkınıza
Abi sen beratı bi izle,cok beğeneceksin.sezon boyunca antrenmandaydi zatenMuhabiri geçelim Hatipoğlu’nun keşke bizde oynasa söylemi yanlış. Bunu diyorsan o oyuncu gelecek.
Yav başından beri diyoruz fb ye satacak diye, 50 defa haber yollamıştır ifb ye alın diye o yüzden oyaladı dursunu. Fb 4-5 milyon verir alırAlanyaspor, Oğuz Aydın transferinde 7 milyon Euro'dan 6 milyon Euro'ya düştü.
Galatasaray, 4 milyon Euro'dan 1 kuruş yukarı çıkmama kararı aldı.
[Spor Gecesi]
Keremim transfer sezonunun karakutusu şuanGencolar biriniz Ali Yiğit ile kanka olsun çabuk. En iyisini Ali Yiğit bilir...
Berk kızıldemir ne alemdeAbi sen beratı bi izle,cok beğeneceksin.sezon boyunca antrenmandaydi zaten
Dursun ilk el attığı işi eline yüzüne bulaştırdı dedirtmemek için ne gerekiyosa basıp alacak gibiben oğuzu bi şekil alacağımızı düşünüyorum
Aga yıllardır aynı şeyi söylüyorum. Geçen gün de söyledim. İnşallah basına sızdırılan isimler medyayı oyalama taktiğidir diye.Muhabirlere fazla bilgi veriliyor onlarda sonra kafalarina gore haber veriyor. Vermesinler kimseye haber.
O da kampa alınır,yani berkte var ve sanki yazık ediyoruz artık de mi,kerem gitmeyecekse ne gerek var oguzaBerk kızıldemir ne alemde
Bu goretzka goygoyu muhtemelen hocanın ulucayla yayınından sonra alevlendi sanırımLeon Goretzka, Galatasaray'ın gündemine hiç gelmedi. Kulübü Bayern Münih, 40 milyon Euro talep ediyor.
[Spor Gecesi]
Berkte farklı bi ışık görmüştüm şimdi fiziği ne alemde bilmiyom ama alt ligte iyi bi yere kiralık gidip sürekli oynamalı benceO da kampa alınır,yani berkte var ve sanki yazık ediyoruz artık de mi,kerem gitmeyecekse ne gerek var oguza
De mi anlamamak için aptal olmaya lüzum yok,konuşsun dursun bakalimBence bu halukun bir şey bildiği yok.Dursunuda sevmiyor paso olumsuz pompalıyor