Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde direk gelire çevirilemediği her an faiz ödemeye devam ediyor kulüp. Karşı görüşü daha detaylı dinlemek lazım ama bana da avans alıp BB'den çıkmak daha mantıklı geliyor.
Aslında benim kastettiğim plan program konusunda artık net olmalıyız.
Kemerburgaz konusunda da açılacak etap dışında kalan sahalar ve tesisin devamı konusunda hiçbir bilgi yok. Ya da ben mi kaçırdım ? Diğer yandan yüksek gerilim hatları deplase olacak mı ? Büyük takıma yakışmayan bir görüntü var.
Seçim zamanı sundukları sunumdan Eylül sonunda 2 sahanın daha bitmesi yine 2. faz yani alt yapı bölümünün inşaatı ise sezon başlangıcı ile başlayacağı yazıyordu.

Teteyi 14e satmak şampiyonluğa eşdeğer bir başarı olur. Hayali paralar peşinde koşup transfer sezonunun son günü maaşının %80ini ödeyerek eyüpspora kiralamayız umarım.

Maddi olarak şampiyonluktan 2 kat değerli.. bu sezon ortalama 200-250 milyon lira alsak 7 milyon Euro yapar..

Hocam neye göre kime göre?

Baris, Keciörengücünden bize geldiginde 2020-2021 sezonunda 31 mac sol kanat 5 mac sag kanat oynadı. Bunun disinda baska mevki de oynamadı.

Oguz bu sezon 11 kere sol kanat 27 kere sag kanat oynadı.

Barisin her mevkide oynama mevzusu ve nirvana seviyesine ulaşması bizde oldu.

Oguz'dan da belki bu tarz bir verim alabilirsin, almaya da bilirsin. Ama tek bir mevkide oynamadı Oguz.
Eee bende şu anki meziyetlerini önemsiyorum ve değerlendiriyorum. Geçmişte yaptıklarıni konuşmanın manasi yok. Oğuz ve barışı kıyaslamak saçma

Genetiğimizde Winnerlık olduğu gibi çingene pazarlığı ile oyuncu almak/ satmakta var malesef

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Galatasaray, Tete için 14 milyon euro artı bir sonraki satışından yüzde 15 pay istiyor. Sarı-kırmızılılar, 14 milyon euronun altında gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak. [NTV Spor]
bence dogru hareket bu adam piyasasi biz cokertmeden once 20-30 idi

simdi 5-6 milyona yollamanin bize ne faydasi var oguz aydin kadar yunus kadar oynamaz mi?

biraz parlatsak gene 10-15 edecek

elimizdeki genc oyunculari olu fiyatina cikartmayi birakmaliyiz.

Oğuz’a yarın meselesi çok önemli .Ülkenin Bayern’i olacaksak alacaz 1-2 milyonun bize kaybettireceği çok şey yok.Ülkedeki iyi topçuları 3 e 5 e bakmadan alacaksın hem yerli kuralı var hem rakibin almasın .İrfan çingenesini alsaydık bjkye bir şampiyonluk kaptırmayacaktık belki de.(Karakter vs den bağımsız)
Bugün Oğuz Aydın yarın başkası ülkede sivrilmiş genç yerli oyuncu bize gelmeli nokta.
Yabancı sınırı olmasa 5-6 verilmez vs denilebilir ama maalesef yabancı sınırında takibine kaptırmamalısın ki Bayern olasın.
Mutlaka almalıyız geçen seneki Abdul kadar önemli.aabdül fenere gitse belki onlar şampiyondu.Barış Alper ptt liginden 2.5 milyona alındı iyiki alındı.Yerli maliyeti yerli kuralında esnetilmeli mecburen.Hatta rakiple transfer düellosuna girip oyuncuyu hiç etmeden almalıyız.Transfer düellosuna girilen her oyuncu etkileniyor oynayamıyor.

Bize gelen kim varsa degeri düşüyor,okan hocaya cokta transfer sormasinlar,asla anlamıyor bu işten

Oğuz’a yarın meselesi çok önemli .Ülkenin Bayern’i olacaksak alacaz 1-2 milyonun bize kaybettireceği çok şey yok.Ülkedeki iyi topçuları 3 e 5 e bakmadan alacaksın hem yerli kuralı var hem rakibin almasın .İrfan çingenesini alsaydık bjkye bir şampiyonluk kaptırmayacaktık belki de.(Karakter vs den bağımsız)
Bugün Oğuz Aydın yarın başkası ülkede sivrilmiş genç yerli oyuncu bize gelmeli nokta.
Yabancı sınırı olmasa 5-6 verilmez vs denilebilir ama maalesef yabancı sınırında takibine kaptırmamalısın ki Bayern olasın.
Mutlaka almalıyız geçen seneki Abdul kadar önemli.aabdül fenere gitse belki onlar şampiyondu.Barış Alper ptt liginden 2.5 milyona alındı iyiki alındı.Yerli maliyeti yerli kuralında esnetilmeli mecburen.Hatta rakiple transfer düellosuna girip oyuncuyu hiç etmeden almalıyız.Transfer düellosuna girilen her oyuncu etkileniyor oynayamıyor.

İrfan o sezon leş gibiydi bir de sakatlikla uğraştı biz gedsoni aldık geç de olsa takıma baya katkı sağlamıştı..
O sezon maalesef şampiyonluğumuzu TFF caldi

Galatasaray, Tete için 14 milyon euro artı bir sonraki satışından yüzde 15 pay istiyor. Sarı-kırmızılılar, 14 milyon euronun altında gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak. [NTV Spor]
Boey'i 17 ye hemen yapıştıralım diye yönetim tete'ye 10 gelsin anında iban verir.

Tete yunusun çeyreği kadar oynayamadı bu arada evet
yunus en azından oynadığında azmin igörüyorsun çocuğun - hat yapar yapmaz - performans verir vermez.

o konuda Tete'nin kat kat az maliyetine daha iyi hamle oyuncusu.

ha okan hoca Tete'yi sağlam orta saha ile oynatıp bambaşka bir şey üretir mi ? o umudum yok - yarım sezon vardı, artık yok.

Muslera
Doue Davinson Abdülkerim Köhn
Torreira Johnny
Barış Mertens Roger
Icardi

Bence doğru zamanda resti çekmiş bizimkiler Oğuz Aydın 1 sezonluk oyuncu hatta asıl çıkışını da sezonun 2. yarısında yaşadı. Uluslararası bir müsabaka görmedi, milli takımla kendini gösteremedi henüz böyle bir durumda tutup 6-7 mil.€ filan mı bekliyor Alanyaspor gerçekten?

Böyle transferlerde üst limit 4 mil.€ olmalı bence de Alanyaspor kabul ederse etsin etmezse de elimizde şu anda Zaha,Kerem,Barış,Tete,Zaniolo,Yunus ve Ziyech olmak üzere 7 tane kanat oyuncusu var zaten elbet burdan 4 tanesi seçilip bir kanat rotasyonuyla devam edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt