Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.420
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçim zamanı sundukları sunumdan Eylül sonunda 2 sahanın daha bitmesi yine 2. faz yani alt yapı bölümünün inşaatı ise sezon başlangıcı ile başlayacağı yazıyordu.Birde direk gelire çevirilemediği her an faiz ödemeye devam ediyor kulüp. Karşı görüşü daha detaylı dinlemek lazım ama bana da avans alıp BB'den çıkmak daha mantıklı geliyor.
Aslında benim kastettiğim plan program konusunda artık net olmalıyız.
Kemerburgaz konusunda da açılacak etap dışında kalan sahalar ve tesisin devamı konusunda hiçbir bilgi yok. Ya da ben mi kaçırdım ? Diğer yandan yüksek gerilim hatları deplase olacak mı ? Büyük takıma yakışmayan bir görüntü var.
Teteyi 14e satmak şampiyonluğa eşdeğer bir başarı olur. Hayali paralar peşinde koşup transfer sezonunun son günü maaşının %80ini ödeyerek eyüpspora kiralamayız umarım.
Salzburg'un pilot takımı orası. Salzburg Afrika vs sağdan soldan oyuncuları alıyor oraya kiralıyor.Liefering alt yapısını iyi araştırmak lazım Salzburg çoğu oyuncuyu oradan alıyor
Eee bende şu anki meziyetlerini önemsiyorum ve değerlendiriyorum. Geçmişte yaptıklarıni konuşmanın manasi yok. Oğuz ve barışı kıyaslamak saçmaHocam neye göre kime göre?
Baris, Keciörengücünden bize geldiginde 2020-2021 sezonunda 31 mac sol kanat 5 mac sag kanat oynadı. Bunun disinda baska mevki de oynamadı.
Oguz bu sezon 11 kere sol kanat 27 kere sag kanat oynadı.
Barisin her mevkide oynama mevzusu ve nirvana seviyesine ulaşması bizde oldu.
Oguz'dan da belki bu tarz bir verim alabilirsin, almaya da bilirsin. Ama tek bir mevkide oynamadı Oguz.
bence dogru hareket bu adam piyasasi biz cokertmeden once 20-30 idiGalatasaray, Tete için 14 milyon euro artı bir sonraki satışından yüzde 15 pay istiyor. Sarı-kırmızılılar, 14 milyon euronun altında gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak. [NTV Spor]
CevabenFiorentina'dan Galatasaray'a:
"Nicolo Zaniolo için para vermesek Sofyan Amrabat ile takas etsek olur mu?"
Milliyet
Oğuz’a yarın meselesi çok önemli .Ülkenin Bayern’i olacaksak alacaz 1-2 milyonun bize kaybettireceği çok şey yok.Ülkedeki iyi topçuları 3 e 5 e bakmadan alacaksın hem yerli kuralı var hem rakibin almasın .İrfan çingenesini alsaydık bjkye bir şampiyonluk kaptırmayacaktık belki de.(Karakter vs den bağımsız)
Bugün Oğuz Aydın yarın başkası ülkede sivrilmiş genç yerli oyuncu bize gelmeli nokta.
Yabancı sınırı olmasa 5-6 verilmez vs denilebilir ama maalesef yabancı sınırında takibine kaptırmamalısın ki Bayern olasın.
Mutlaka almalıyız geçen seneki Abdul kadar önemli.aabdül fenere gitse belki onlar şampiyondu.Barış Alper ptt liginden 2.5 milyona alındı iyiki alındı.Yerli maliyeti yerli kuralında esnetilmeli mecburen.Hatta rakiple transfer düellosuna girip oyuncuyu hiç etmeden almalıyız.Transfer düellosuna girilen her oyuncu etkileniyor oynayamıyor.
Bu olay gerçekleşirse Dursun Özbek yerine kelebek dövmesi yaptır.Dursun teteyi 14e satarsa belime dursun özbek dövmesi yaptırırım
Boey'i 17 ye hemen yapıştıralım diye yönetim tete'ye 10 gelsin anında iban verir.Galatasaray, Tete için 14 milyon euro artı bir sonraki satışından yüzde 15 pay istiyor. Sarı-kırmızılılar, 14 milyon euronun altında gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak. [NTV Spor]
yunus en azından oynadığında azmin igörüyorsun çocuğun - hat yapar yapmaz - performans verir vermez.Tete yunusun çeyreği kadar oynayamadı bu arada evet