Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben esas fb nasıl bir takım kuracak onu çok merak ediyorum. lindelöf diyorlar, çağlar diyorlar o kadar mantıksız ki.

ferdi gidecek diyorlar. bats'ı kaçırdılar, elde bir tek dzeko kaldı. bir sürü ağır kontratlı, gönderilmesi düşünülen yaşlı yabancı oyuncuları var.

harbi çok merak ediyorum.

ben esas fb nasıl bir takım kuracak onu çok merak ediyorum. lindelöf diyorlar, çağlar diyorlar o kadar mantıksız ki.

ferdi gidecek diyorlar. bats'ı kaçırdılar, elde bir tek dzeko kaldı. bir sürü ağır kontratlı, gönderilmesi düşünülen yaşlı yabancı oyuncuları var.

Boşuna kafa yoruyosun üstad
Ne halt yerse yesinler, sen ortasaha bul bize

Rafa faydalı olur iyi hamle beşiktaş için. Muci ile nasıl olucak tek soru işareti o

Böyle gizli yürütülen bi anda ortaya çıkan transferlerin hastasıyım.

Onlar ne kadar iyi kadro kurarlarsa kursunlar.

Maksimum aralık ayında koç-mourinho-acun üçlüsü birbirine düşüp fenerin ayağını kaydırır zaten.

Bir yeter ki adam akıllı 3-4 transfer daha yapalım.

bizim seri-lemina-nzonzi-falcao'lu takım neydi öyle ya. onyekuru falan bile vardı. kağıt üzerinde inanılmaz duruyordu. ancak gayet kötü bir saha içi izledik kendilerinden. inş fb de öyle olur.

Şampiyonluk zor bu sezon

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_1211.png

Bjk Semih’i çok abartıyor. Bu sene 11 bile oynatmayacaklar. Böyle yerli futbolcular bir ara çok olay oluyor sonra unutuluyor. Ali Akman için iki sene önce ortalık birbirine girdi, adam şuan bu yaşta Belçika 2.Ligine düştü kimse adını anmıyor.

bizim seri-lemina-nzonzi-falcao'lu takım neydi öyle ya. onyekuru falan bile vardı. kağıt üzerinde inanılmaz duruyordu. ancak gayet kötü bir saha içi izledik kendilerinden. inş fb de öyle olur.
Seri Lemina Nzonzi üçü de Ön Libero olduğu için patladık. Aynı hatayı bu dünyada kimse yapmaz, biz de yapmayız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt