Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyeri boyunca portekiz dışına çıkmamış 31 yaşındaki adama o paralar verilir mi la? Bunlar kafayı yemiş

Rafa Silva iyi oyuncu. Nasıl kullanacakları önemli, mesela direk kanatta kullanırlarsa istedikleri katkıyı tam veremez. Bizim Mertens gibi kullanmalılar ama orda Muci'de var. Bahsedilen maliyetlere ben girmezdim.

yav beyler başkası birisni aldı diye kafayı ymeeyin hemen .

ben Rafa olayına - ki arabistandaki takımda ffp olayıları olmuş sanırım , ordan sekmiş - bu maliyete biz alsaydık laf ederdim.

elde mertens var - full yedek mi tutacaksın? çünkü bu kadar para verdiğin adamdan sürekli oynmaasını beklersin.

fenere yatmayacaksa bejeke bu paralara hayırlı olsun kendilerine derim geçerim.

bakalım bizim taraftar yönetime baskıyı arttırınca bizde neler olcak ...

Sağ bek - Bissaka ya da Senaya (assignon için bahsedilen meblağ bence fazla - yani biz o maliyete girmemeliyiz assignon gibi adama)

NET ÖTESİ 8 - buraya parayı gömsünler

düşürebilirsin gornbaek ya da tarzı mertens dönüşümlü adamı yaz...
mis gibi..

mert
(ersin)

xxx paulista xxx masuaku
(svensson coley tayyip necip umut)

musrati gedson
(salih amir)

rachica rafa xxx
(xxx muci xxx)

ounachu
(semih)
kalan eksiklerini de mantıklı tamamlarlarsa, lig için hiç de fena bir kadro değil bjk'inki.

Gronbaek için Gs / Bjk konuşması doğru ise bunlar rafayı alınca orda hesaptan bjk çıkmıştır...

10M + ucuz maaşa gronbaeki rafa'ya tercih ederim. iyi yatırım denendi - mertens süs diye kalmadı diye rahatlarım.

mert
(ersin)

xxx paulista xxx masuaku
(svensson coley tayyip necip umut)

musrati gedson
(salih amir)

rachica rafa xxx
(xxx muci xxx)

ounachu
(semih)
kalan eksiklerini de mantıklı tamamlarlarsa, lig için hiç de fena bir kadro değil bjk'inki.
onuachu 'yu nerde aldılar yav ?

kaldıki BJK nin çöplük değil - ekonomik olarak zaten dahada batacak ama sahada iki top yapan takımı olması lig adına iyi bir şey.

sadece fenerle bizin çekiştiği ligi yaşadınız - daha gergin olduğum bir sezon olmamıştı heralde.

fddwe.jpeg

şuna epeycene fitim ben (ziyechte kadroda tabi) + daha fazlasına ihtiyacımız yok.

yatırımlık hamlende var - sağlam 8 poizsyonunda var parayı verdiğin.

rafa tabii ki daha iyi ofnasif rolü olurdu icardi için falan harikulade olurdu ama o 28 M külfete değmz.

Zaniolo’da artık kesinlikle opsiyonlu kiralık işine girilmemeli, alınabilecek maksimum peşin para alınmalı ve yollar bir daha kesişmemek üzere ayrılmalı.

yav beyler başkası birisni aldı diye kafayı ymeeyin hemen .

ben Rafa olayına - ki arabistandaki takımda ffp olayıları olmuş sanırım , ordan sekmiş - bu maliyete biz alsaydık laf ederdim.

elde mertens var - full yedek mi tutacaksın? çünkü bu kadar para verdiğin adamdan sürekli oynmaasını beklersin.

fenere yatmayacaksa bejeke bu paralara hayırlı olsun kendilerine derim geçerim.

bakalım bizim taraftar yönetime baskıyı arttırınca bizde neler olcak ...

Sağ bek - Bissaka ya da Senaya (assignon için bahsedilen meblağ bence fazla - yani biz o maliyete girmemeliyiz assignon gibi adama)

NET ÖTESİ 8 - buraya parayı gömsünler

düşürebilirsin gornbaek ya da tarzı mertens dönüşümlü adamı yaz...
mis gibi..
Rafa için söylenilmiyor ki gelirlerin en yuksek seviyelerde oldugu vakitte oyuncu kampa yetiştirelemeyecek yine muhtemelen bunun için soyleniliyor ki hak var ve başarısızlıktır çok net.

Zaniolo’da artık kesinlikle opsiyonlu kiralık işine girilmemeli, alınabilecek maksimum peşin para alınmalı ve yollar bir daha kesişmemek üzere ayrılmalı.
Kirada para direkt bizim kasaya bonserviste Roma da pay alıyor. Olay bonservisi daha az kiralama ücretini daha çok yapmak. Mevzu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt