- 18 Eylül 2018
- 13.748
- 10.140
- 1.423
Hocam her önüne gelenin etkileşim için cabaladigi bu günlerde foruma tweet taşırken seçici olalım. Güvenilir kaynaklar nöbetin ilk sayfasin da mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb mi şampiyon olsun bjk mi ?fb nin yancisi bjk.
Bana kalsa sadece orta sıra takımı olmalılar. Bu hallerinde bile ortalığı büyük abileri ile karıştırıyorlar. Biraz palazlandiklari zaman cidden hiç cekilmiyorlarBjknin güçlenmesi iyi olur bırakın yapsınlar transferleri. Biz eninde sonunda bi yerde şampiyon olamayacağız o arayı bjknin ya da tsnin kapatması lazım.
Listede adımı göremedim???Hocam her önüne gelenin etkileşim için cabaladigi bu günlerde foruma tweet taşırken seçici olalım. Güvenilir kaynaklar nöbetin ilk sayfasin da mevcut
Yarım saatte o iş olmaz.Mesai içindeyiz.
Transfer gelsin artık
Sen kolpalarin kolpasisin. Kulvarin farklı kolapimListede adımı göremedim???
Galatasaray.Fb mi şampiyon olsun bjk mi ?
Tier 0,0 lar listede yazmiyor direkt kapListede adımı göremedim???
Bana kalsa sadece orta sıra takımı olmalılar. Bu hallerinde bile ortalığı büyük abileri ile karıştırıyorlar. Biraz palazlandiklari zaman cidden hiç cekilmiyorlar
Bize hırslı aidiyetli oyuncu gelsinde yeter ki Sevgili Can,biz her türlü severiz bu derecede/seviyede olan.Umursamaz ,dünyaları ben yarattım edalarında olmasın yeter ki.Bukadar para verip birde afra tafrası olanı hiç çekemeyiz.Şuan Hojberg ismi üstünde çok duruluyor gördüğüm kadarıyla.oda parades olayına dönmez inşallah ve bize şifa olur.Bize gerçekten şifa olabilecek oyuncu gerekli şuaşamada.8 numara olmazsa olmaz transfer .Diğerleride gerekli 2-10 vs ama 8 sınıf atlatacak bize vede Torreiranın yükünü hafifletecek.8 e olmuş adam lazım bize açıkçası ..
gronbaek yatırımlık adam (ya da benzeri adamlar) verimde alırsın , fazlasınada satarsın.
8 no ya ama CUK - kendini liglerinde NET göstermiş adam lazım. en büyük eksiğimiz o. ünlü olması pek umrumda değil.
bissaka mesela maliyetli adam - ama eğer 10'a düşüyorsa hayır denmeyecek adam. 10dan fazlaysa (14-15 yazılanlar gibi - o da içime sinmez)
İcardi bile benim içime sinmemişti 10 verdik tapusunu aldık acaba şimdi yatış olr mu diye.
Para yok dediğimiz takim 1 günde rafa silvayi alabiliyorsaBiz neden 1 tane transfer için 1 ay ıkınıyoruz anlamiyorum
mertkalan eksiklerini de mantıklı tamamlarlarsa, lig için hiç de fena bir kadro değil bjk'inki.
(ersin)
xxx paulista xxx masuaku
(svensson coley tayyip necip umut)
musrati gedson
(salih amir)
rachica rafa xxx
(xxx muci xxx)
ounachu
(semih)