- 24 Temmuz 2021
- 12.943
- 5.069
- 663
HayırlısıArda arda diye kafamızın etini yiyip ardanın aşırı gelişmiş hali olan oyun okuması ile zekat verecek olan 2,7 maaşlı ziyech gitsin demek de acayip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırlısıArda arda diye kafamızın etini yiyip ardanın aşırı gelişmiş hali olan oyun okuması ile zekat verecek olan 2,7 maaşlı ziyech gitsin demek de acayip.
Gomis hariç düzenli katkı aldığımız santrafor yok gibi.Vinicius
Bakambu
Seferovic
Mitroglou
Andone
Falcao
Diagne
Mostafa
Gomis
Halil
Son yillarda bizde oynayan forvetler
Ulan..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Emrah benim burdaki ilk gözağrım yav kiyamam2 3 gun ıceri alsanıza su emrahı kafa dınleriz
Twitterda epeydir küs oldukları konuşuluyoraraları niye bozuk yaw :d
He zaniolo gider![]()
valla ben askerdeyken mahkum getiren polislere amiri sorduğumda hep uyuyor diyorlardı asdkljasd. sorun sen de galiba.Yav geceleri sadece memurlar mi kalıyor emrahimmm
Kısmen doğru olay olmazsa şubede kestiririz ama sonuçta şubede oluruz , nobet tutmayız tabi.valla ben askerdeyken mahkum getiren polislere amiri sorduğumda hep uyuyor diyorlardı asdkljasd. sorun sen de galiba.
yok evinde la. Baya samimi olmuştum adamlarla.Kısmen doğru olay olmazsa şubede kestiririz ama sonuçta şubede oluruz , Ama.nobet tutmayız tabi.
töbe haşaHocadan daha mı iyi bileceksiniz