Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.806
- 11.924
- 2.158
Gelde bir menü ısmarlayalım Mcdonalds tan kral
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içimden bi ses bjk 6 verecekken biz de bastık parayı Rafa silva yüzünden dursunda oluşan baskıdan - 6 verdik oyuncuda bize geldi gibi hissim var ....oğuz aydın 9 m euroya gsde görecem diye ödüm kopuyor
Evet kadro kalitesi iyi ama zaten İsmail'le takım maxini oynuyordu bir şekilde.Mou artık oyunculara da dokunamıyor sorun yaşıyor baya o yüzden fazlası olması imkansız he biz aynı şekilde gider miyiz orası meçhul tabiiMou’yu ben de çok beğenmem de kadro kalitesiyle götürürler gibi geliyor ama benim tahminim bu yönde.
Yav oyle birsey yok, Hollanda dun aksam gruptan cikmisti bile.Hollanda elendi , umarım ugrastigimiz oyuncu Gravenberchtir
nerde elendi yaw
GördümYav oyle birsey yok, Hollanda dun aksam gruptan cikmisti bile.
Niye 4 fark yese yine çıkmış mi olacaktiYav oyle birsey yok, Hollanda dun aksam gruptan cikmisti bile.
Evet çünkü 4 pointsu varNiye 4 fark yese yine çıkmış mi olacakti
Garantiledi dun diyorum, hala soyle olsa boyle olsa ne olurdu diye soru sorup amac nedir?Niye 4 fark yese yine çıkmış mi olacakti
Seni çok gergin gördüm admirim.Garantiledi dun diyorum, hala soyle olsa boyle olsa ne olurdu diye soru sorup amac nedir?
Yok gergin degilim sorular manasiz, garantilemis takim daha neyi kurcaliyorsunuz biraz burada nobet yerine EURO haberlerini takip edin.Seni çok gergin gördüm admirim.
Peki admirim kizmaYok gergin degilim sorular manasiz, garantilemis takim daha neyi kurcaliyorsunuz biraz burada nobet yerine EURO haberlerini takip edin.
@Hayri CundBu sene zahanin senesi olacak. Eski post alintilamak yasak bu post dışında ona gore
Sünnet yapıyoruz gibiBitiriyoruz az bişey kaldı