Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon yerine Bissaka
Amrabat yerine Fofana
Fofana zor da içimden bir ses, Zaniolo takasıyla Amrabat gelecek ve ben dahil herkesin beklentisinin üzerinde performans gösterecek diyor. Şahsi algoritmam; Fofana, Thuram, Bentancur, Hojbjerg, Amrabat. @Alper Altun un bahsettiği Guido Rodriguez de diğer bölgelere maliyetli transferler yapılması durumunda iyi bir opsiyon olabilir...

1 transfer yaptığımız anda bütün muhabirlerimiz deliriyor. hojberg'i aldık yanına bir tane daha alacağız, bisakka bitti bitecek, assignon çok isteniyor. hepsi bir transferde coşuyor, 1 de yetmez 2 de yetmez 3 tane moduna giriyor.

olumsuz bir havada ise ölüm sessizliği.

Kampa- Michy-Oğuz Aydın-Sağ bek gelecek gibi duruyor enteresan şekilde.

Son düzenleme:
Ertan Süzgün: "Icardi yedek kulübesinde kalıp Bakambu'yla başladığın zaman güvenemiyorsun, Viniscius zaten tutmadı ama Batshuayi ile başlarsan Icardi'yi de ara ara dinlendirebilirsin başarılı bir hamle olarak görüyorum."

Ertan Süzgün: "Hem Bakambu hem Viniscius Galatasaray seviyesinde oyuncular değildi dakika 60'da Galatasaray'ın geriye düştüğü durumda Okan hoca Icardi'yle beraber çift forvet yapabilir bu saydığım isimlerle Batshuayi kıyası bile doğru olmaz."

Nando
Lorenz/Aaron-Davinson-Abdülkerim-Derrick
Lucas-Sofyan/Hojbjerg
Hakim-Barış
Michy-Mauro

10 Numara transferi gelesiye kadar böyle bir şey belki. Dries üstad 11 başlar mı bilemedim. Başlarsa şaşırmam gerçi :asd:

Ekli dosyalar

• 1718822156701.webp
    1718822156701.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt