Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
93lü adama 3 senelik kontrat kabul edilemez. en fazla 2+1 olmasi lazim.
oliveira'ya 4 sene kontrat verdik, hala 2 senesi var.
Kes lan

10 tane santrafor yazıyorsun demin alt alta, 8inin toplam maliyeti Icardi’nin yıllık maliyeti etmiyor sonra da gelip dokson oçlo oyonco falan

Her boka sallamaktan başka bir cacık bildiğin yok

Kiralıktan dönenleri (Zaniolo, Morutan, Cicaldau, Yusuf Demir) gönderdiğimizi varsaysak bile, yapılması düşünülen transferler ile 15 yabancımız oluyor.

Muslera

Sağ bek
Nelsson
Sanchez
Köhn

Torriera
8 no
Oliviera

Zaha
10 no
Mertens
Ziyech
Tete

İcardi
Batşuai

Minimum 3 oyuncunun gönderilmesi gerekiyor.

Kimler olur? Zor iş.
Tete
Ziyech
Oliveira

10 no alınmaması şartıyla Bats transferine onay veriyorum.

Bonus olarak bu akşam birini totem niyetine 3 ay atıcam.

Batsla çift forvet falan olmaz.Gelirse icardinin alternatifi olur.10 numara 8,5 numaramı artık ne haltsa kesinlikle alınmalı.İkisinden biri tercih edilecekse bu 10 numara olur.
zaha gönderilemiyorsa bbu saatten sonra bu adamdan kanat olarak fayda alamayız.Zaha bu..Bundan daha iyi olacağını düşünmüyorum.Bu yüzden gönderemiyorsak icardinin alternatifi olarak düşünmek daha mantıklı geliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu ve alt liglerin transfer uzmanı diyorsa iş bitmiştir Cicaldau + Halil = Gökdeniz yapalım.

Yine hücumda her bölgede oynayabilen fizikli yerli oyuncu profili. Antalya'da ilk cikis yaptiginda cok büyük beklenti vardi ama sivrilememisti. Fazla para vermediysek allrounder olarak deneyebiliriz. Nerede fizikli genc varsa Okan hoca orada. En dogru profil

Mukiele ve gourna douathı poşete koyar mısınız lütfen
bats ı ilk söyleyen

bu da oyuncuları
GQcc0NVXYAAo7As

Orta saha transferi bir kez daha söylüyorum çok zor. Geçen sene de zordu bu sene de zor, Torreira seviyesi bir adam istiyorsan bonservis maaş maliyet yükümlülüğü 50 m euro olacak.

Sen bu şartlarda gidip Bats’ı yedek forvet diye alamazsın, önce temel eksiğini kapatırsın çünkü orada düşüreceğin kalite takımı daha fazla olumsuz etkiler.

Yarın Bats’ı Icardi’yi çıkarmadan kanatta, SS falan deneriz tutar eyv ama tutmazsa çok yanlış maliyet demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt