Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.222
- 49.075
- 2.968
Tüm takımların temsilcileri Almanya’da. Çok geniş kapsamlı söylemAlmanyayı eurodan dolayı mi diyor bundesligayi mi diyor sanırım euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm takımların temsilcileri Almanya’da. Çok geniş kapsamlı söylemAlmanyayı eurodan dolayı mi diyor bundesligayi mi diyor sanırım euro
PAZARRRR
hayırlı olsunAssignon
Oğuz Aydın
Bats
Gökdeniz
Bats haric cacıkAssignon
Oğuz Aydın
Bats
Gökdeniz
doğrudurHerkesin kurban bayramını kutlarım ve iyi akşamlar
Batshuayi’ye biraz fazla harcama yaptık sanki eğer doğruysa
Bir de Amrabat’ı duydum doğru mudur?
Teşekkürlerdoğrudur
8’e olur mu Samardzic?![]()
Lazar Samardžić - Oyuncu profili 25/26
Lazar Samardžić, 24, Sırbistan ➤ Atalanta Bergamo, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 24 Şub 2002, Berlin, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Hatipoğlu'u Almanya'da o yüzden diyordur. Nevzat'ın güvenilir bir kaynak değil bence hala.Almanyayı eurodan dolayı mi diyor bundesligayi mi diyor sanırım euro
bu herif mi?8’e olur mu Samardzic?
Bir tane topçu vardı ya skills videosu acayipti, sonra Sassuolo yaptı. Bu adamın videoları ona benziyor da İtalya’da bunu yapan boş çıkmaz diye düşünüyorum
Mac performanslari izledim sadece. Pape Sarr daha dinamik. Camara ikili orta saha oynayan takimlarda beklentilerin altinda kalir bence. 8 numara icin kimi alabiliriz diye bende biraz arastirma yapmistim ama net bir isim bulamadim.Metz forumuna baktım camarayla ilgili
Pape sarr a benzeten de var
Kötü sezon geçirdi diyen de var
Potansiyelli diyen de var
Tavanı belli akmaz kokmaz diyen de var
8e satalım diyen de var
15m bekleyen de var
Bu sezon hiç gelişmedi diyen de var
Savunma yapmayı öğrendi diyen de var
Bi halt anlamadım
@Yusuf Ciftci senin bilgin var mı
10 numara bu adam 8'e çok ofansif kalır.![]()
Lazar Samardžić - Oyuncu profili 25/26
Lazar Samardžić, 24, Sırbistan ➤ Atalanta Bergamo, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 24 Şub 2002, Berlin, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
El salla gidiyor çunkuHe zaniolo gider![]()