- 16 Haziran 2010
- 203.222
- 155.087
- 6.838
Bitmis hayirli olsun cumleten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kulüpte oynayan ilk yabancı topçuymuş. Merdivenleri birer birer çıktı, en küçükten en büyüğe doğru sıralama yaptıHerif 3 buyuk kulupte oynamis olacak, acaba boyle kac yabanci futbolcu vardir? Varmidir acaba? Turk oyunculardan oldugunu biliyorum da.
Yabancı olarak ilk olacak.Herif 3 buyuk kulupte oynamis olacak, acaba boyle kac yabanci futbolcu vardir? Varmidir acaba? Turk oyunculardan oldugunu biliyorum da.
Imza parasi ne kadar acaba@tribundergi
Michy Batshuayi, Galatasaray'da.
3 yıllık sözleşme. Yıllık €3M maaş.
Herif 3 buyuk kulupte oynamis olacak, acaba boyle kac yabanci futbolcu vardir? Varmidir acaba? Turk oyunculardan oldugunu biliyorum da.
Kanat rotasyonu boşalır ve maliyeti uygun olursa, Sarı hamle oyuncusu olarak iş yapar. O tip bir oyuncu yok kadroda...2si de leş
Yıllık 3 çok. 2 milyon imza parası ve yıllık 2 milyon net + gol/asist bonusu gibi bir şey olmalıydı.@tribundergi
aha yattı@AliNaciKucuk
Galatasaray, Batshuayi'yi kadrosuna kattı!
Hagi varHerif 3 buyuk kulupte oynamis olacak, acaba boyle kac yabanci futbolcu vardir? Varmidir acaba? Turk oyunculardan oldugunu biliyorum da.
@tribundergi
@Metin HasoğluFener: Yıllık 3 milyon avro maaş ve 1 milyon avro imza parası içeren üç yıllık bir anlaşma
GALA: Yıllık 3 milyon avro maaş ve 3 milyon avro imza parası içeren üç yıllık bir anlaşma
Batshuayi, Galatasaray'ı seçti.
[voetbalprimeur.be]