Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi çıkan bütün osahalar defansif özellikli. Garip gelmiyor mu hocanın açıklamalarına göre?
Orada bence yanlış anlaşıldı elli kere Goretzka örneği verilince.

Hocanın önceliği defansif, top kapan, kesici biri ama dribbling yapar rakip ceza sahasına girerse de artı olura getirdi. En azından bütününü izlediğimde benim anladığım oydu.

Uluca çok manipule etti çünkü orta sahaların rakip ceza sahasına girmesi gerek örnekleriyle.

Orada bence yanlış anlaşıldı elli kere Goretzka örneği verilince.

Hocanın önceliği defansif, top kapan, kesici biri ama dribbling yapar rakip ceza sahasına girerse de artı olura getirdi. En azından bütününü izlediğimde benim anladığım oydu.

Uluca çok manipule etti çünkü orta sahaların rakip ceza sahasına girmesi gerek örnekleriyle.
Hojberg o zaman cuk oturuyor hocanın istediğine. Eğer performansını üste çekebilirse

milli takım forması 3899.9 ₺

şaka mı

Zahanın bütün kankaları topluyoruz gene top oynamazsa lisenin bahçesinde sallandırılmalı

bu utkucanın lokmacevayı stadyuma sokmak dışında bi işlevi oldugunu düşünen var mı

Salim Manav: "Galatasaray geçtiğimiz sezon Başakşehir'e kiraladığı Leo Dubois'i ilk etap kampına çağırdı. Teknik ekip; Fransız savunmacının hem sağ bek hem de sol bek pozisyonlarında oynamasını avantaj olarak görüyor."

Keremin psikolojik açıdan rahatlamasi için gitmesini destekliyorum,yoksa kalabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt