Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi'den kanatlarda verim alabilecegimizi dusunmuyorum. Oynar mucadele eder yinede ama eldeki diger kanat oyunculara bakinca 'bu nasil kanat' oynayacak demeden gecemiyorum. Zaten yedek olarak alindigi bariz ortada cunku bizim kulube hangi forveti alirsan al bunu goze alip gelecekti.
Kanat dediğim arkadaki üçlü

Maç ortadayken Icardi çık Bats gir senaryosunu yaşayacağımızı pek sanmıyorum.

Kanat dediğim arkadaki üçlü

Maç ortadayken Icardi çık Bats gir senaryosunu yaşayacağımızı pek sanmıyorum.
Skor farka gitmedikten sonra veya Icardi pert olmadiktan sonra zaten kolay kolay cikmaz Icardi, hoca'da benim bir numaram diyor yani nasil Ronaldo oynadigi takimlarda neredeyse hic cikmiyor Icardi'de bizde oyle. Bunu boyle kabul etmek lazim.

Lemina hassas bir konu, babasını kaybetti kardeşini yanına aldı, taraftarlar yılın oyuncusu seçti. Kısacası bir bağ oluştu takımıyla.

10 m euroya aldılar ve düzenli oynattılar o günden beri vs

Üstune Bisakka+Lemina çekersek bilin ki büyük geliyoruz yalnız..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dediğim gibi ellerinde fena patladı Dzeko'yu yollamak isteseler maaş + imza parası taksidi toplamda 7.5 m euro para vermek zorundalar onu da veremezler yedek bıraksan gelecek 11'e forvetin fazlasını ister aynı zamanda Dzeko yedek otursa sorun yaratır her yönden patladılar.
Beni seeeeeeeeeevvvvvvvvvv

Fb Lewa ile ilgileniyor mudur gerçekten lan?

Brüt 26 m euro maaşı olan adamı nasıl ikna edeceksin? Hangi paraya, hangi limite?

Elinde 7.5 m euro alan 38lik Dzeko varken, 35lik bu adama kaç yıl, kaç para vereceksin? nasıl bütçe açacaksın?

Bence hayal satıyorlar gibi.

Baktılar yabancılardan çıkamıyorlar yabancı sınırını artmasını istiyorlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt