Onur Bayraktar
Parçalı Üye
- 21 Şubat 2020
- 4.440
- 3.894
- 603
Mctominaya torreira gibi yaklaştılar ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mctominaya torreira gibi yaklaştılar ha
hem fb hem bizle görüşen adamdan bişey olmazfener ısrarlı istiyormuş bir tık soğudum knk
Ofansif katkı aramıyor adam. 6 arıyor demeleri biraz saçma oldu, oyun kurucu özellikli birini alacaklar, torreirayı ön alan baskısında daha fazla kullanacak hocaTorreira 8 de oynamaz sacmalamasinlar. Ona göre ofansif katkisi yetersiz.
Buğra kim yavHaluk Yürekli: "Buğra ben değil Okan hoca Torreira'yı 8 numara olarak planlıyor ben öyle olsun demiyorum."
o zaman uzun boylu bi herif alsınlarOfansif katkı aramıyor adam. 6 arıyor demeleri biraz saçma oldu, oyun kurucu özellikli birini alacaklar, torreirayı ön alan baskısında daha fazla kullanacak hoca
Bissakka>5x assignon.Assignon birde 10 civarı para istiyorlar şaka gibiHaluk Yürekli: "Sağ bek listesinin başında Bissaka var eğer Assignon şu an mali şartları yerine getirirse transfer edilecek pozisyondaymış orada da Okan hoca ısrarla Bissaka istiyormuş."
Amrabati niye veto etmis o zmn yaw. ÇökerdiHaluk Yürekli: "Okan hoca Torreira'yı 8 numara oynatmak istiyor transferde daha çok 6 numara aranıyor gibi gözüküyor."
Torreira 8 numara için biçilmiş kaftandır.Torreira 8 de oynamaz sacmalamasinlar. Ona göre ofansif katkisi yetersiz.
Manchester United performansından dolayıAmrabati niye veto etmis o zmn yaw. Çökerdi