Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.096
- 95.142
- 4.978
eee tamam 70m tl ye alırız70 e birakırlar okan hocama orda oynadı diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eee tamam 70m tl ye alırız70 e birakırlar okan hocama orda oynadı diye
Mctominay 2 formanı yer imi aldımNe forması hocam
Fofana dışında daha iyisi kimkiDaha iyisini alamayiz gibi gorukuyor
Tam tersi silmesi lazim.gerekmez mi ustadBatshuayi’nin geçmiş paylaşımlarını sildirmeye gerek yok, hatıra hatıradır.
Umarım tjk ve fener gibi bu ergenliklere girmeyiz.
bende iki kriter var ya8 numara beklentimiz
- alan kaplasın
- hava topu alsın
- top kapsın
- oyun kursun
- dribbling yapsın
- box to box
- ayakları temiz
- tempolu
- defansif
- ofansif
Tatlıya saldıran türkiyeliler gibi davranmaMctominay 2 formanı yer imi aldım
bjk postları fln hep duruyor tivitterdaTam tersi silmesi lazim.gerekmez mi ustad
Evette burada soylemek istedigim mantık olarak birincil belirledigine mi fazla verirsin onun yedegine koyduguna mı? Bu arada euro ile çalısıyolar tl olmaz maalesef.bissakka maaş 3+ istiyordur
asenyon taş çatlasa 1,5-2.
Güncel futbol ortamında evet ama bunu kendisine dayamamalıyız normal şartlarda. Bize geldiği an geçmiş anı olarak kalacak çünkü.Tam tersi silmesi lazim.gerekmez mi ustad
bissakka maaş 3+ istiyordur
asenyon taş çatlasa 1,5-2.
alan bulduğunda ofansif anlamda çok iyi destekliyor hücumu - defansif olarak vasattı bana göre ama.Burnley Assignon’un opsiyonunu kullanmak istemiş, oyuncu istememiş. Bahsettiğiniz kadar kötü oynamadığı bariz gibi.
Opsiyonu 10 m euro idi.
5.5 olayı yalandır ama bütçe sağ bek için atıyorum 20m ise maaş+bonservis bedelidir. ona göre eşit dağıtıyorlardır. Bissakka nın sözleşme de bitiyor seneye, manch göndermek istiyor bir de.Evette burada soylemek istedigim mantık olarak birincil belirledigine mi fazla verirsin onun yedegine koyduguna mı? Bu arada euro ile çalısıyolar tl olmaz maalesef.
Yapılması gereken bir hamleydiTatlıya saldıran türkiyeliler gibi davranma